RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Historisk Robson reddet WBA

Foto: SCANPIX/EPA PHOTO PA/OWEN HUMPHREYS
Sist oppdatert:
Den gamle Man United-helten Bryan Robson er blitt historisk: Ingen manager har noensinne klart å redde klubben som lå sist i Premier League til jul. Før nå!

WEST BROMWICH – PORTSMOUTH 2-0: Bryan Robson kunne ikke ha drømt om noe bedre. Han trengte hjelp fra tre lag og måtte føre sitt lag til seier i den siste hjemmekampen mot Portsmouth.

Sjansen er omtrent den samme som å få syv rette i lotto og 12 rette i tipping samme dag. Altså: Egentlig så er det sånt som ikke skjer, men denne gangen så gikk alle drømmer i oppfyllelse på en gang.

Norwich ble totalslaktet av Fulham, og en solid dose hjelp fra Charlton og Manchester United dannet grunnlaget, og da var det bare for Geoff Horsfield og Kieran Richardson å dunke ballen i nettmaskene en gang hver etter sidebyttet. Publikum stormet banen da fulltidssignalet kom, og kunne åpne champagneflaskene da resultatet fra Palace-kampen kom:

WBAs første seier på de siste syv kampene var nok, og for Bryan Robson ble dagen ekstra hyggelig ettersom et stykke historie ble skapt: Aldri før har et lag overlevd etter å ha ligget på sisteplass ved juletider. Bookmakerne gadd knapt gav knapt pengene tilbake hvis du satset på at den gamle midtbanehelten måtte ta hatten å gå til sommeren.

I dag, kveld og natt vil han bli båret på gullstol!

Med svak, hås stemme uttalte en strålende fornøyd Robson til Sky Sports at det var dette han hadde drømt om før kampen.

- Og i tillegg gikk alle resultatene vår vei - helt utrolig!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere