RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Høitomt ordner nye gevinster?

Sist oppdatert:
Nettavisens travekspert Håkon Einar Hansen hadde fullklaff på onsdagens V65-omgang på Biri travbane. I dag har Håkon funnet et nytt deilig bankerspill til våre lesere.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Håkons herlige V65-banker Pappniak Laday var en overlegen vinner på Biri i går, noe som resulterte i at hans største V65-forslag gikk inn med en utbetaling på spenstige 160.802 kroner!

DD-forslaget på 300 kroner satt også klokkerent, og de som fulgte kunne innkassere meget hyggelige 1500 kroner.

Vi tar nye tak i dag, og Nettavisen er som kjent ikke redd for å gå sine egne veier, og til løpene i kveld prøver vi oss på et nytt frekt bankerspill på 9 A.T.M. Angie i den tredje avdelingen. 5-årshoppa var veldig positiv forut for den siste starten, men Kendrick Hanover-datteren ble prøvd i tet i tøft tempo ved den anledningen, noe som så absolutt ikke er resepten på den hesten. Forutsetningene i kveld er helt optimale, og med champion Høitomt ved spakene er Nilsen-traveren i de beste hender. Når vi her foreløpig kun snakker om fjerdevalg i spillet kan vi ikke dy oss, og sjansene for at vår banker for dagen speeder inn til årets andre triumf anser vi som svært gode.

Leder hele veien?
Et heftig sprintløp venter oss i V5-innledningen, og dersom Gunnar Austevoll treffer starten bak 5 Nine One One L. ser konkurrentene kun bakskoene av Lindy`s Crown-sønnen. 11-åringen vant sprettlett i den siste starten fra spiss, og vi garderer ikke Knapkøyen-traveren på de to minste forslagene.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Objektene
I de tre øvrige avdelingene ser det på forhånd svært åpent ut, og vi garderer således bredt på samtlige spilleforslag. Klart bedre enn raden i den andre avdelingen er 2 Fodnes Bausen, og fra et optimalt spor i kveld kan det være slik at Lanem Sjur-sønnen endelig får en etterlengtet triumf, som et foreløpig fjerdevalg i spillet. Klart underspilt er også 1 Fjelstad Prinsessa i finalen, og Lome Elden-datteren som her kan avgjøre løpet til sin fordel via siste indre bør vurderes tidlig.

Ekspertforslag
Til løpene på Klosterskogen hvor vi spiller nok en frisk banker har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 100, 270, 756 og 1134 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

I tillegg har vi satt opp to Dagens Dobbel-forslag på 100 og 280 kroner, som du kan kjøpe her .

Kjøp en bong og se løpene på nrk.no nett-tv i kveld!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere