RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Hjelp - Drillo kommer»

Foto: Morten Holm (Scanpix)
Sist oppdatert:
Drillo skal holde foredrag for danske trenere. Under tittelen «Hjelp - Drillo kommer» advarer Ekstra Bladet mot «pinnsvin-taktikeren» .

Egil Drillo Olsen skal i regi av det danske fotballforbundet fortelle om sitt syn på fotball, og så godt som samtlige topp-trenere i Danmark har booket plass på tilhørerbenkene.

Skaffet resultater
"Den kontroversielle nordmannen hadde suksess med sin superdefensive spillestil - det var kjedelig og ødeleggende for underholdningen, men rett skal være rett: Han skaffet resultater og gjorde Norge kjent og fryktet", skriver Ekstrabladet.

- Drillo skal fortelle om spillestil og taktikk og åpne for en debatt om fotballens framtid, sier Peter Rudbæk til avisen.

Teknikk og kreativitet
"I Danmark prioriteres seirer og poeng høyt, men ikke for enhver pris. Danske trenere legger vekt på det tekniske og kreative og tilnærmer seg en spillestil som både nå og i framtiden kan møte utfordringene fra utlandets storklubber og fylle danske tribuner", understreker avisen.

Hva mener du? Går danskene for langt i sin hets av Drillo?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere