*Nettavisen* Sport.

Hjemmedobbel i Italia

Cesena snøt oss søndag, i kveld skal de gi oss gevinst. Sjekk onsdagens første oddstips.

02.02.11 13:55

Har du husket Viking Lotto? Vinn 27 mill i kveld!

Det er et strålende program på langoddsen denne onsdagen, med full serierunde i Serie A og ikke minst seks kamper fra Premier League. I tillegg spilles returkampene i Copa del Rey's semifinaler og programmet inneholder også belgisk fotball, ishockey fra Hocekyallsvenskan og bandy.

Sportspills meny onsdag:
Tippetips: Tøff bortekamp for Tottenham

Oddstips 2: Fulham overbeviser igjen
Lesertips: Lesernes oddstips onsdag

V65: Vi går for toppremien
Vking Lotto: Vinn 27 mill i kveld!

Vi beveger oss til Italia for onsdagens første oddstips. Søndag hadde vi god tro på at Lecce skulle ta alle poengene hjemme mot bortesvake Cesena. Det så lenge lyst ut, men Bogdani sikret en fortjent utligning for Cesena på overtid. Cesena brente også en straffe i den kampen, og det var altså ikke ufortjent når utligningen kom.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Forut for den kampen hadde Cesena møtt Milan borte (tap 0-2), Inter borte (tap 2-3) og Roma hjemme (tap 0-1). Cesena har altså spilt tre bortekamper på rad i serien nå, og selv om poengfangsten kun har blitt ett poeng, er det ikke tvil om at motstanden har vært tøff.

Hjemme står laget med 4-2-5, og har slått Milan (2-0), Lecce (1-0), Lazio (1-0), Cagliari (1-0). Til onsdagens kamp må laget unnvære Lauro og Colucci som begge er suspenderte. Men de gode offensive spillerne Giaccherini, Jimenez og Bogdani er alle i startoppstillingen og skal forhåpentligvis sørge for de nødvendige målene.

Vi trodde Catania kunne true Milan hjemme lørdag kveld, men hjemmelaget skuffet stort. Selv om Milan fikk Mark van Bommel utvist tidlig i den andre omgangen, klarte aldri Catania å sette noe trykk på serielederen (som heller ikke imponerte). Playmaker og den store profilen Maresca er blitt solgt til Napoli, og nå er det langt mellom stjernene hos sicilianerne.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

På fremmed gress har Catania meget svake 0-3-7, og formen viser svake 0-1-4. Hjemmelaget Cesena har vunnet de to tilsvarende som er spilt det siste tiåret og 2,25 på hjemmeseier i kveld synes bra betalt. Kampen kan ikke spilles som singel og vi må kombinere.

Vi velger å kombinere med hjemmeseier for Parma mot bortesvake Lecce. Overraskende nok fikk Parma tak i den gode Juventus-spissen Amauri nå like før overgangsvinduet stengte, og med spillere som Giovinco, Crespo og Amauri er det ingen tvil om at hjemmelaget kommer til å bite fra seg utover våren.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Lecce skuffet stort hjemme mot Cesena søndag, og enda verre for laget var det at lagets viktigste spiller David di Michele ble skadet i den kampen og han er følgelig uaktuell til onsdagens kamp.

Det står bunnsolide 6-2-0 i favør Parma i åtte siste tilsvarende og forholdsvis hjemmesterke Parma (4-5-2), må ha en topp sjanse mot meget bortesvake og svekkede Lecce (1-2-8 på fremmed gress). Oddsen for hjemmeseier er 1,60. Det er knapt, men under de gjeldende forutsetninger kjøper vi.

Vi får dermed en dobbel til 3,60 i odds og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag 1 onsdag:
Kamp 44 Parma - Lecce 1,60 3,20 4,20
Kamp 46 Cesena - Catania 2,25 2,80 2,65
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger onsdag:
- vi vurderte lenge Palermo hjemme mot Juventus. Men Juve har hentet goalgetteren Alessandro Matri (11 ligamål) fra Cagliari og det kan styrke offensiven direkte for Juve
- Blackburn stod lenge på blokka vår hjemme mot Tottenham. Spurs sliter med store skadeproblemer defensivt og kometen Gareht Bale er fortsatt skadet. 2,85 for hjemmeseier er høyt
- Blackpool har gått over 2,5 mål i alle sine hjemmekamper. 1,60 er oddsen for at det skjer igjen
- Udinese må unnvære spissen Sanchez med karantene og 1,38 synes i laveste laget
- Roma jager Milan, har lite skader og bør ha en brukbar sjanse til å innfri handicapet mot Brescia. Odds 1,70.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.