Gå til sidens hovedinnhold

- Hjertet mitt slår fremdeles

Serena Williams avviser at hun vil trekke seg fra Australian Open.

Serena Williams slet med en vond ankel, men den amerikanske tennisstjernen tok seg likevel enkelt videre til 2. runde i Australian Open tirsdag.

Williams gikk over ende på stillingen 4-0 i annet sett. Hun ble hjulpet av banen før hun fikk teipet ankelen av treneren sin.

For ett år siden skadet hun også ankelen. Da måtte hun trekke seg fra WTA-turneringen i Brisbane.

- Det minnet meg mye om Brisbane, og jeg tenkte «å nei, ikke nå igjen». Jeg tror bare jeg var litt i sjokk. Det er smerter, og den er hoven, så det blir viktig å se hvordan det går de neste timene, sa Williams ifølge DPA.

Hun er imidlertid ikke i tvil om at hun kommer til å fortsette å konkurerre i Australian Open.

- Med mindre det skjer noe fatalt med meg, er det ingen sjanse for at jeg kommer til å gi meg. Hjertet mitt slår fremdeles, jeg klarer meg, sier Williams ifølge NY Times.

Hun slo rumenske Edina Gallovits-Hall 6-0, 6-0 i 1.-rundekampen. Kampen var over etter 52 minutter.

Australian Open er årets første Grand Slam-turnering og spilles på hardcourt i Melbourne. (©NTB)

Også danske Carolone Wozniacki gjorde sin første kamp i turneringen i natt. Det gikk trått for den danske jenta i starten, men hun hentet til slutt inn seieren mot tyske Sabine Lisicki med 2-6, 6-3, 6-3.

På herresiden vant både Andy Murray og Roger Federer komfortabelt. Murray beseiret nederlenderen Robin Haase med 6-3, 6-1, 6-3, mens Federer slo Benoit Paire med 6-2, 6-4, 6-1.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken