For onsdag kveld ble det etter ekstraomgangene tap for England da Harry Kane satte inn en retur på sitt eget straffespark og sikret 2-1-seier.

At det i det hele tatt ble dømt straffe etter at Raheem Sterling falt innenfor Danmarks straffefelt skapte likevel mye reaksjoner.

- Ikke fortell meg at dommeren ikke har i bakhodet straffe/ ikke straffe til Kane tidligere - og bestemmer seg for å jevne ut. Problemet da: Han dømmer gal straffe, skrev Lars Tjærnås på Twitter.

Tidligere England- og Manchester City-spiller Micah Richards forstod også lite da VAR ikke gjorde om avgjørelsen.

- Jeg synes dommerne og avgjørelsene i dette mesterskapet har vært fantastisk, men jeg kan ikke se hvorfor den ikke blir omgjort. Jeg vet ikke om publikum spilte en rolle i det, fordi taket løftet seg da Sterling gikk ned. Jeg mener dommerne gjorde feil her, sa Richards på BBC.

Les også: Torsdagens Premier League-rykter

- Kan simpelheten ikke se det

På pressekonferansen etter kampen reagerte også danskenes landslagssjef Kasper Hjulmand.

Han mener at spillet burde blitt stoppet før den avgjørende straffesituasjonen fordi det var en ekstra ball på banen. Samtidig synes også han det uansett ikke at det var noen straffbar forseelse på Sterling etter kontakten med Joakim Mæhle og Mathias Jensen.

– Fem sekunder før Sterling løp forbi den ekstra ballen var jeg borte ved fjerdedommeren for å si fra om at det var en ball for mye på banen. Ved en annen anledning var de raske med å stoppe spillet da det var to baller på banen, sa Hjulmand på pressekonferansen.

– Man skal ikke kunne løpe forbi en ekstra ball når det har innflytelse på spillet.

Hjulmand er dypt uenig i dommerens vurdering av det som så skjedde.

– Jeg kan simpelthen ikke se at det skulle være straffe. Det var helt tydelig at han (Sterling) lot beinet henge. Jeg veit hvordan det lyder etter et tap, men den følelsen har jeg, sa Hjulmand.

– En ting er å tape, det må man tåle, men det er riktig ergerlig og synd for guttene at det skjedde på denne måten. Det var en bitter måte å forlate turneringen.

Les også: Uforglemmelig dag for Rice-familien

Hjulmand forteller videre at England var det beste laget i store deler av semifinalen. Han er imidlertid tydelig på at engelskmennene ikke klarte å avgjøre uten en hjelpende hånd.

– Straffesparket var forskjellen i dag. Ellers ville det blitt 1-1, og da kan ingen vite hva som ville skjedd (i straffesparkkonkurransen), sa han.

- Må passe meg for hva jeg sier

Martin Braithwaite tok også del på pressekonferansen etter kampen. Han innrømmer at det var bittert å ryke ut av EM på den måten.

– Vi er sinnssykt skuffet nå, for vi trodde virkelig at det var mer å hente. Måten vi tapte på gjør det vanskeligere å takle. Jeg synes ikke det var fair, sa Barcelona-spilleren.

– Hjemmefordel kan gjøre et utslag, og det var kanskje en del av grunnen til at vi ikke vant i dag. Nå snakker jeg ikke om spillet, men jeg må passe meg for hva jeg sier, sa han med en dårlig skjult hentydning til dømmingen.

Det ble uansett England som tok seg videre til finalen. Der venter Italia på søndag.