*Nettavisen* Sport.

Hleb ute i en måned

Foto: AP/Scanpix

Arsenal må klare seg uten Alexander Hleb i minst en måned.

25.01.07 21:28

Hviterusseren kom inn først i andre omgang av onsdagens kamp mellom Arsenal og Tottenham, men rakk likevel å få seg en smell i knehasen. De medisinske prognosene tyder på at en måned på sidelinjen for Hleb.

- Jeg tror han vil bli borte lenger enn jeg trodde i går kveld. Det vil nok ta drøyt fire uker, sier manager Arsene Wenger til klubbens nettside.

Også Emmanuel Eboue og Jeremie Aliadiere fikk noen smeller i 2-2-kampen mot Tottenham, men i begge tilfellene er det bare snakk om dager før de er kampklare igjen.

Robin van Persies brukne tå kan imidlertid kreve lenger tid enn først antatt. Nederlenderen må kanskje vente så lenge som ti uker før han er klar til innsats igjen.

- Ideelt ville man sagt seks til åtte uker, men det kan ta ti. Det betyr april, og da nærmer vi oss slutten av sesongen. Jeg håper det bare tar seks uker, men det er virkelig optimistisk, sier Wenger.

Blackburn Rovers har sikret seg forsvarsspilleren Christopher Samba fra Hertha Berlin. 22-åringen fra Kongo var i klubben på prøvespill, og imponerte nok til å få en kontrakt som gjelder ut denne og de neste tre sesongene.

Emre benekter skyld i påstandene om at han skal ha kommet med rasistiske uttalelser da Newcastle fikk straffespark i møtet med Everton tidligere denne sesongen. Tyrkeren har nå bedt om en personlig høring hos det engelske fotballforbundet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.