RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hønefoss kan puste lettet ut

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
- Ikke så ille som fryktet, opplyser klubben.

Riku Riski er satt ut av spill, men kneskaden er mindre alvorlig enn Hønefoss fryktet.

Finnen, som har scoret tre mål i serien for HBK i år, ødela kneet mot Molde sist helg.

- MR-indikasjonen er at det ikke ser så ille ut som fryktet. Korsbåndet ser bra ut. Derfor er vi lettet. Det ser ut til at Riku har unngått det mest alvorlige, sier Hønefoss' medisinsk ansvarlig Christian Thorbjørnsen til NTB.

- Vi behandler dette som en leddbåndsskade. Tidsaspektet må vi se an når smertene avtar. Det vil overraske meg om han må opereres. En ortoped skal også undersøke kneet og se på MR-bildene, sier Thorbjørnsen.

Det betyr at Riski trolig blir å se på banen igjen denne sesongen. Hvor mye av høstsesongen finnen rekker, er uklart. Hjemmekampen mot Odd 23. juni kommer dog for tidlig.

Hønefoss står med 13 poeng etter 12 seriekamper. Nå venter pause på grunn av U21-EM og VM-kvalkamper.

Riku Riski får tett oppfølging av lege, fysioterapeut og ortoped. Neste uke reiser han til Finland.

- Han skal også sjekkes av det finske landslagets medisinske apparat. Det er viktig at han får god oppfølging i seriepausen, sier Thorbjørnsen. (©NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere