RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix

Hønefoss vil forlenge med Smerud

Sist oppdatert:
- Godt å høre at klubben er fornøyd med det arbeidet vi har gjort.

Leif Gunnar Smerud er ønsket med videre som trener i Hønefoss, skriver Ringerikes Blad.

Smerud og Pål Arne Johansen kom til klubben foran 2011-sesongen. Da rykket HBK opp fra 1. divisjon. I fjor overlevde klubben i eliteserien, men med et nødskrik. Ingen av de 13 siste kampene ble vunnet. Etter 11 serierunder ligger Hønefoss på 10.-plass i eliteserien. Det er blitt 13 poeng på 11 kamper.

– Det er godt å høre at klubben er fornøyd med det arbeidet vi har gjort, sier Smerud til Ringblad.

Styreleder i HBK Toppfotball, Terje Raastad, sier til lokalavisen at partene har hatt gode samtaler. Styret i Hønefoss Ballklubb og investorene vil også forlenge med Smerud/Johansen.

– Nå jobbes det for å legge en strategi. Spillerlogistikk er en sentral del. Så må det fastsettes et ambisjonsnivå. Det må være rammer som gjør at ambisjonen er realistisk, sier Smerud.

Smerud har tidligere vært koblet til trenerjobb både i Tromsø og Vålerenga. Lørdag spiller HBK bortekamp mot en av sesongens store skuffelser, Ole Gunnar Solskjærs Molde. (©NTB)

LES FLERE SAKER:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere