*Nettavisen* Sport.

Hoddle slaktet forsvaret

Glenn Hoddle kunne onsdag juble da laget hans for første gang på syv måneder holdt nullen. Lørdag var det tilbake til gamle vaner, og Spurs-sjefen var overhodet ikke i tvil om hvem som hadde skylda.

30.08.03 21:43

TOTTENHAM – FULHAM 0-3: Fulham kom til White Hart Lane med alt annet enn god magefølelse. Forrige helg ble de rundspilt av Everton, deretter trodde Chris Coleman at han hadde klart å forsterke laget med Clauido Reyna, bare for å få vite at amerikaneren hadde signet for Manchetser City i tolvte time.

Derfor dro den baneløse London-klubben til Tottenham med en så defensiv lagoppstilling at selv glødende pasifister ville ha blitt oppgitt. Chris Coleman innrømmet at han hadde vært fornøyd med et poeng på White Hart Lane, og plasserte Barry Hales alene på topp, hvor han fikk streng beskjed om å gjøre all jobben alene. Den oppgaven var selvfølgelig umulig selv for den robust 31-åringen, og dermed måtte det hjelp til.

Adresseendring

Den skulle han også få fra at Spurs-forsvar så gavmildt at julenissen snart kan søke arbeidsledighetstrygd. Alle små poder kan heretter slutte å sende ønskelistene sine Larvik/Lappland/Nordpolen - den nye adressaten er Tottenham-forsvaret, Bill Nicholson Way, 748 High Road, Tottenham, London N17 0AP.

- Vi var langt under vår standard, gav bort dumme mål og klarte ikke å spille ballen til lagkameratene, sukket en oppgitt Glenn Hoddle på pressekonferansen.

- Vi ga bort to tidlige julegaver og vi kan bare ikke forsvare oss på den måten.

Desto gladere var Barry Hales, som i fjor nøyde seg med et eneste ligamål. Lørdag scoret han to alene mot Tottenham, og hadde også en målgivende pasning da Luis Boa Morte scoret Fulhams tredje for dagen.

- Han (Hayles) spilte veldig godt i dag, innrømmet Fulham-manager Chris Coleman. - Det er aldri enkelt å spille alene mot tre forsvarsspillere.

Bortsett fra når du møter et gavmildt Tottenham-forsvar da¿

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.