RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hoddle sparket i Spurs

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Glenn Hoddle må forlate jobben som manager i Tottenham, med umiddelbar virkning.

Tottenhams styreforman David Levy meddelte dette på klubbens hjemmeside søndag kveld. Lørdag tapte Spurs 1-3 på hjemmebane for Southampton. Noe som føyde seg inn i en rekke av dårlige resultater.

- Det er med beklagelse at jeg nå annonserer at manager Glenn Hoddle skal forlate klubben med øyeblikkelig virkning. Glenn og jeg snakket sammen i kveld.

- Etter to sesonger med skuffende resultater, ble det investert betydelige summer i spillerkjøp i sommer, for å gi oss de beste sjansene til å få suksess i år..

- Dessverre har starten på sesongen vært den verste siden Premier League startet. Kombinert med den svake avslutningen på forrige sesong, og den manglende forbedringen i spillet, er dette totalt uakseptabelt, sier Levy.

Katastrofe
Tottenham står med fire poeng etter seks kamper - og tre strake tap. Fra 1. januar 2003 har Tottenham bare maktet å vinne seks av de 24 kampene laget har spilt. Det holder ikke for en ambisiøs klubb.

Fotballdirektør David Pleat tar nå over jobben midlertidig, til Spurs setter inn en ny manager. Det kan bli Celtics Martin O`Neill - som kan gå fritt fra den skotske klubben 1. januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere