RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Hodesmell for Tollefsen

Sist oppdatert:
Norges eneste NHL-spiller landet med hodet først i vantet.

Ole-Kristian Tollefsen (25) pådro seg en hjernerystelse da Philadelphia Flyers vant 2-1 mot St. Louis Blues etter straffeslag natt til søndag.

Tollefsen er trolig ute i omtrent en ukes tid, men hjernerystelsen skal ikke være alvorlig.

- Jeg har vondt i hodet. Er ute i circa en uke, tenker jeg. Satser på null hodepine i morgen, sier Tollefsen til Nettavisen.

Nordmannen prøvde å takle T.J. Oshie rett før sistnevnte scoret for St. Louis, men bommet og snurret rundt før han falt og slo hodet inn i vantet. 25-åringen fra Nes på Romerike måtte hjelpes av isen.

- Det er en mild hjernerystelse, men han er nok ute en liten stund, sier manager Paul Holmgren ifølge CBSSports.com.

Her kan du se video av hendelsen!

Dette er tredje gang i NHL-karrieren at Tollefsen må stå over kamper på grunn av hjernerystelse. Første gang var i desember 2006, da han spilte for Columbus Blue Jackets. Da var han på sidelinjen i litt under en uke. Andre gang det skjedde, var i februar 2008, også den gang måtte Columbus klare seg uten nesgutten en ukes tid.

Tollefsen har spilt ni kamper for Philadelphia Flyers denne sesongen, og står bokført med to assists. Han kom til klubben i sommer, etter å ha spilt 145 kamper for Columbus Blue Jackets.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere