Gå til sidens hovedinnhold

- Hodgson får en siste sjanse

Samtidig som Didier Deschamps utelukker seg selv.

Liverpools upopulære manager Roy Hodgson vil ifølge Daily Telegraph få en siste sjanse til å redde jobben. Det blir i så fall ikke enkelt, ettersom merseysideklubben møter Manchester United på Old Trafford i en FA-cupkamp.

Fansen har lenge gitt klart uttrykk for at den ønsker Hodgson vekk. Under lagets forrige kamp, 1-3-tapet mot Blackburn, runget «Sacked in the morning» (du får sparken i morgen tidlig) fra tribunene, sammen med «Kenny Dalglish», som mange supportere ønsker å få tilbake som manager.

Under Hodgson er Liverpool på vei mot sin dårligste sesong i den engelske toppdivisjonen siden laget rykket opp i 1962.

Onsdag begynte ryktene å gå om at Hodgson hadde blitt enig med eierne, Fenway Sports Group (FSG), om en sluttpakke, men så langt sitter engelskmannen fortsatt i managerstolen. Det kan eventuelt også skyldes at eierne ikke ønsker å gi Hodgsons etterfølger Manchester United som motstander i første kamp.

En av de antatt aktuelle kandidatene, Didier Deschamps, har uansett konkludert med at han blir værende i Olympique Marseille.

- Når jeg snakker om å være trener i Marseille når det nye stadionet står klart, mener jeg det. Det er en tanke som tilfredsstiller meg. 2014 er langt unna når man er i mitt yrke, men folk må forstå at jeg ikke er en vanderer. Det beviste jeg i fjor, da jeg kunne ha dratt, sier den tidligere Chelsea-spilleren ifølge Telegraph.HTML EMBED
Reklame

Her kan du levere Vikinglotto