RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hodgson i harnisk

(SCANPIX)
Sist oppdatert:
Roy Hodgson ble mildt sagt oppgitt etter at Viking-styret bestemte seg for at ingen av spillerne fortjente prisen som «årets spiller» for 2004-sesongen.

Arne Johannessen i Viking-styret opplyste til de 35 frammøtte på gårsdagens årsmøte i Stavanger-klubben at man ikke hadde funnet noen av spillerne verdige William Danielsens Minnepokal for 2004, melder Stavanger Aftenblad.

- På bakgrunn av sesongens resultater og prestasjoner, begrunnet Johannessen.

Den begrunnelsen likte Viking-trener Roy Hodgson svært dårlig. Engelskmannen ble mildt sagt oppgitt.

- I 30 år har jeg vært på årsmøter. Aldri før har jeg opplevd at en klubb ikke har kåret en «Årets spiller». Snakk om å være negative, freste Viking-trener Roy Hodgson på klubbens årsmøte torsdag, ifølge Stavanger Aftenblad.

- Erik Nevland var best
Hodgson hadde i hvert fall ingen problemer med å kåre Vikings bestemann i de kampene han ledet klubben. Den meritterte treneren overtok Viking i juli i fjor.

- Jeg skal gi dere en «Årets spiller», jeg. Erik Nevland. Han var strålende i de 12 kampene han spilte under meg, freste Hodgson, med gloser som ikke akkurat egner seg på trykk.

Han mener Viking-ledelsen kun fokuserer på det negative for tiden.

- De eneste gangene jeg koser meg med fotballen for tiden, er når jeg er sammen med laget på treningene. Ellers er det bare et mas om hvorfor gjør dere ikke ditt, hvorfor gjør dere ikke datt, sa Hodgson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere