RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hodgson ønsket av Finland

Sist oppdatert:
Vikings trener Roy Hodgson kan bli landslagstrener for Finland.

Ukemagasinet Urheilulehti mener å ha kjennskap til at Roy Hodgson er på vei til å bli finsk landslagstrener i fotball, melder Stavanger Aftenblad.

- Roy Hodgson er i ferd med å avvikle sitt forhold med sin norske klubb Viking, og det er allerede enighet om at han skal bli trener for Finland, skriver Urheilulehti.

Taus
Viking-trener Roy Hodgson ønsker ikke å kommentere opplysningene til det finske magasinet. Viking er for tiden i dialog med Hodgson med tanke på å forlenge kontrakten med den meritterte engelskmannen, og bryr seg lite om spekulasjonene.

- Jeg har en god dialog med Roy, men jeg skjønner at han er en ettertraktet trener og selvsagt vurderer andre tilbud som kan dukke opp, forteller styreleder Ole Rugland i Viking Fotball ASA til Stavanger Aftenblad.

Kontrakt ut 2006
Roy Hodgson har kontrakt med Viking ut sesongen 2006, men har foreløpig signalisert at han vil vente med en eventuell forlengelse.

Engelskmannen, med en fortid som landslagstrener for blant annet Sveits, kan komme til å ta over det finske landslaget fra nyttår av, ifølge spekulasjonene i finske medier.

Finland er nummer fire i sin VM-gruppe og byttet nylig landslagssjef. Jyrki Helioskoski leder Finland i sin første landskamp onsdag i VM-kvalifiseringskampen borte mot Makedonia.

Roy Hodgson var i januar ønsket av den storsatsende australske klubben FC Sydney, men takket nei til tilbudet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere