Gå til sidens hovedinnhold

Hodgson ringte Torres

Slik skal Roy Hodgson beholde toppspillerne.

Fernando Torres er koblet til overganger i øst og vest etter Liverpools lille kollaps, sportslig så vel som økonomisk.

Den nye manageren Roy Hodgson setter imidlertid alt inn på å beholde sin superspiss.

Samme dag som han offisielt ble ansatt i Liverpool, ringte Roy Hodgson til Torres – midt under forberedelsene til Spanias kvartfinale mot Paraguay.

- Jeg vi møte ham så snart som mulig etter VM for å snakke med ham ansikt til ansikt. Det vil ikke være rett tidspunkt å forstyrre hans forberedelser med et møte ansikt til ansikt nå, sier Hodgson ifølge The Guardian.

62-åringen ble Liverpools 18. manager da han signerte en treårskontrakt med klubben etter to og et halvt vellykkede år i Fulham.

Ringe Torres - møtte Gerrard
I tillegg til å ringe til Torres, møtte Hodgson kaptein Steven Gerrard og Jamie Carragher etter at han var offisielt presentert torsdag. For de to nøkkelspillerne skisserte Hodgson ifølge The Guardian opp sin visjon for hvordan Liverpool skal se ut. Han ringte også andre Liverpool-spillere som fortsatt er i Sør-Afrika.

Real Madrid ønsker å hente Gerrard til Spania i sommer, mens både Barcelona, Manchester City og Chelsea vil ha Torres. Selv om Liverpool-formann Martin Broughton har insistert på at spillerne ikke er til salgs, sier Hodgson at han må stole på sine egne overtalelsesevner for å få de viktigste spillerne til å bli i klubben.

- Det er lett å si de rette tingene, men det er ikke ord Stevie vil ha, han vil ha handling, sier Hodgson.

- Han ønsker å se klubben ta store skritt fremover. Min jobb blir å forklare ham at jeg har kommet til klubben fordi jeg ønsker å jobbe med folk som Steven Gerrard, sier Hodgson.

Selger bare om spilleren ønsker det
Formann Broughton sier at Liverpool verken har ønsket eller behov for å selge toppspillere for å redusere gjelden på rundt 350 millioner pund. Og den nye manageren sier at han forbereder seg på «et liv med Gerrard og alle de andre andre toppspillerne», og at et eventuelt salg bare vil skje dersom det kommer som et resultat av et sterkt ønske fra spilleren side.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

NÅ: Knallpris på alt fra det populære merket