*Nettavisen* Sport.

Hodgson stakk i sinne

VIKING STADION (TV 2 Nettavisen): Viking-trener Roy Hodgson forlot stadion i sinne etter 2-3 mot Molde og nok en gedigen Viking-nedtur.

09.05.05 00:00

VIKING – MOLDE 2-3: Viking hadde muligheten til å nærme seg tabelltoppen med to hjemmekamper på en liten uke, men med uavgjort og tap ligner laget mer og mer på fjorårets utgave, da klubben slet i bunnstriden gjennom hele sesongen.

Kanskje det var det Viking-treneren tenkte da han forlot stadion uten å møte pressen.

Forbannet
Flere av spillerne TV 2 Nettavisen snakket med etter kampen fortalte om en forbannet Hodgson som stakk ut bakveien rett etter kampslutt.

Det var kanskje ikke så rart at Hodgson var skuffet og forbannet. Selv om Stian Ohr sørget for sjokkledelse til tabelljumbo Molde etter bare seks minutter, kjempet vertene seg sakte men sikkert inn i kampen. Robert Mambo Mumba utlignet ti minutter før pause, før Peter Kopteff satte inn ledermålet kvarteret før slutt.

Utilgivelig
Da trodde alle det gikk mot en oppskriftsmessig hjemmeseier. Men i løpet av de siste fem minuttene snudde Magnus Kihlberg og Dag Roar Ørsal kampen med hver sin scoring.

Det var ikke Viking-stopper Frode Hansen særlig fornøyd med.

- Helt utilgivelig. Vi skal ikke gi fra oss ledelsen på denne måten. I stedet for å sikre inn seier, florerer det med personlige feil, sier en svært skuffet Frode Hansen til TV 2 Nettavisen.

Irritert
Hodgson skal være mektig irritert over det mannskapet prester på banen. To hjemmekamper på en liten uke har kun gitt ett poeng for Viking-laget, som har blitt hauset opp som medaljekandidater i årets eliteserie.

Roy Hodgson selv har derimot konsekvent understreket at målsettingen for sesongen er å løfte seg fra fjorårets niendeplass. Han har også hevdet at Viking ikke er noe medaljelag i år.

Det er først og fremst spillerne selv og pressen som har trodd på Viking-suksess denne sesongen, men noe av forventingene må også Hodgson ha trodd på etter søndagens reaksjon.

Foran sesongstarten var det mange som mente at Viking burde handle spillere. Hodgson fortalte pressen at han var fornøyd med troppen, og at klubben var på riktig spor.

Viking står nå med kun 7 poeng etter de seks første serierundene. Etter søndagens tap mot Molde var det mye skuffelse å skue i Viking-garderoben etter kampen.

Les alt om runden her

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.