*Nettavisen* Sport.

Hodgson straffet Dalglish

Foto: Pa Photos/Scanpix

To straffemål gjorde at Roy Hodgson fikk seieren han virkelig ønsket.

02.04.11 19:24

WEST BROMWICH - LIVERPOOL 2-1:

Det var managerne til de to lagene som var i fokus før lørdagens kamp. West Bromwich-manager Roy Hodgson tok imot laget han tidligere trente, Liverpool, som nå er ledet av Kenny Dalglish.

I forkant av kampen, hadde Roy Hodgson uttalt at Dalglish sitt nærvær var en av årsakene til at hans opphold i Liverpool ikke fungerte.

- Dessverre var jeg så uheldig å havne i en klubb der fansen gjorde det klart ganske tidlig at de ønsket seg manageren de har nå, uttalte Hodgson noen dager før kampen.

Derfor var det nok deilig at West Bromwich snudde kampen og vant mot Liverpool lørdag.

Martin Skrtel ga Liverpool ledelsen, men to straffemål fra Chris Brunt, førte til at Hodgson sitt lag seiret.

Skadeproblemer for LFC
Da oppgjøret var i gang fikk Liverpool-manageren tidlig noe å tenke på. Glen Johnson dro på seg det som så ut til å være en hamstringskade etter sju minutter. Med backene Martin Kelly og Fabio Aurelio ute med skade, måtte Dalglish sette på Sotiris Kyrgiakos og flytte Daniel Agger ut på venstreback.

Ettersom Jamie Carragher startet på høyrebacken, spilte bortelaget nå med fire midtstoppere i forsvarsfireren. At Daniel Agger også dro på seg en skade etter 23 minutter, og måtte erstattes med Danny Wilson, gjør at skadeproblemene i forsvaret begynner å bli store for Liverpool.

Bortsett fra skadene var det ikke mye å skrive hjem om i første omgang. Dirk Kuyt hadde en stor sjanse i åpningsminuttene, men ellers var det en tam førsteomgang på The Hawthornes.

Straffeseier
Andre omgang startet med en sjanse til hjemmelaget etter ett minutt, men det var Liverpool som skulle ta første stikk.

Etter 50 minutter slo Raul Meireles en god corner og der var Martin Skrtel som stanget ballen opp i venstre kryss.

Men Liverpool kom fort ned på jorden igjen. Etter 61 minutter felte innbytter Kyrgiakos Peter Odemwingie innenfor 16-meteren, og dommeren dømte straffe.

Chris Brunt hamret ballen i mål, og dermed var vi like langt.

I resten av omgang kom begge lag til noen muligheter, og avgjørelsen falt førs to minutter før slutt. Igjen var det Peter Odemwingie som skaffet straffen. Spissen rundet Reina, som måtte felle spissen. Dommer Martin Atkinson tok sin tid, men dømte til slutt straffe til hjemmelaget.

Chris Brunt var igjen sikker, og dermed sto det 2-1 til WBA.

Liverpool kom til noen gode muligheter i sluttminuttene, men klarte ikke å få utligningen de ønsket.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.