*Nettavisen* Sport.

Hodgson tror på Odd

STAVANGER (TV 2 Nettavisen): Viking-trener Roy Hodgson og tidligere Odd-spiller Ronny Deila mener Odd-laget er mye bedre enn tabellen viser.

23.05.05 11:12

VIKING - ODD 1-0: Viking-treneren skryter av Odd-spillerne, og mener laget er langt fra noe bunnlag, selv om tabellen viser det motsatte.

- De har veldig mange gode, tekniske spillere på laget, skryter Hodgson om Skiens-laget.

Vil komme sterkere
Selv om Odd Grenland nå har sju strake kamper uten seier, fire strake tap, og uten nettkjenning siste fire og med bare fem poeng på jumpoplass, regner Hodgson med at laget vil komme sterkere utover sesongen.

- Jeg syntes ikke vi spilte mot et bunnlag i dag, sa Hodgson som aldri var sikker på seieren i søndagens kamp, før dommeren blåste av kampen.

- Vi må akseptere at de har ballen mye i andre omgang. Vi må klare av presset, sa Hodgson til et samlet pressekorps etter kampslutt.

Gjestene skapte ikke en eneste sjanse i hele kampen, men fikk i hvert fall låne ballen mer i andre omgang, etter at Viking tidvis dominerte i den første.

Viktigst med seier
Hjemmelaget tok en fortjent ledelse like før pause da Peter Kovacs enkelt kunne skli inn ballen som Østenstad nettopp hadde sendt i stolpen. Da gjenstod det tre minutter av omgangen. Etter hvilen la Viking seg mer nedpå, og når gjestene ikke klarte å skape noe som helst, ble det en kjedelig andre omgang i Stavanger. For Viking-treneren var det viktigst med seier.

- Vi spilte bra i første omgang, og når vi står så bra defensivt gjennom hele kampen, er jeg fornøyd med seier, strålte Hodgson etter kampen.

Håper det snur seg for Odd
Tidligere Odd-spiller Ronny Deila var innom gjestenes garderobe etter kampen for å hilse på sine gamle lagkamerater. Han ønsket dem lykke til videre.

- Så lenge de ikke slår oss, så håper jeg de (Odd) vinner alle sine kamper, sa Deila etter kampen, som er enig med treneren sin om Skiens-laget.

- Det er et altfor godt lag til å ligge i bunnen. Jeg håper det snur seg for Odd. De er for god til å rykke ned, sa Deila til Tv2 Nettavisen.

Odd-trener Gaute Larsen håper Deila har rett, men understreker at resultater ikke alltid skjer over natten.

- Vi kan ikke lure oss inn i troen på at det snart vil løsne, hvis vi ikke fortsetter å jobbe hardt. Det finnes ingen enkle løsninger, så vi må jobbe konstruktivt, avslutter Larsen overfor TV 2 Nettavisen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag