RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Hodgson vil ikke ta en Fulham

Sist oppdatert:
Roy Hodgson levner liten tvil om hvor Liverpools prioriteringer ligger.

For første gang siden bronseladeren klarte Liverpool ikke å kvalifisere seg til Champions League da fjorårssesongen var over. Skuffede kopites måtte i stedet ta til takke med den langt mindre lukrative, og enda verre klingende Europa League.

Her følger du Liverpool og øvrige lags kamper i Europa League direkte

Cupen bringer gode minner for Roy Hodgson, som på sensasjonelt vis spilte seg fram til finalen av den nest gjeveste europacupen – men ikke uten kostnader.

Fra midten av februar og ut sesongen noterte London-laget seg for kun to seire i den hjemlige ligaen, og både b- og c-laget ble satt utpå i de siste seriekampene, med påfølgende resultater. Det skal ikke gjenta seg, lover den ferske Liverpool-manageren.

- Selvsagt ønsker jeg å vinne begge delene, sier Hodgson, men er fullt klar over at det neppe går.

Dermed er prioriteringen klar.

- Jeg vil alltid velge ligaen (foran Europa League), og det tror jeg også gjelder for noen av lagene i Champions League, sier Hodgson foran torsdagens kamp mot Alanzinhos Trabzonspor.

Den brasilianske norgesvennen starter på benken for tyrkerne, men Hodgson er trofast mot sine ord, og har også plassert flere av sine stjerner utenfor førsteelleveren. Riktignok lar han nyervervelsen Christian Poulsen få sin første kamp for Merseyside-laget, men det er ingen plass til verken Steven Gerrard eller Javier Mascherano, ikke engang på benken ved siden av Fernando Torres. Også den notoriske målscoreren David N’Gog starter på benken for hjemmelaget, som bare lar tre av sine største stjerner starte mot Trabzonspor:

Joe Cole, Pepe Reina og Jamie Carragher.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere