RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hoff valgte Lyn

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Espen Hoff har bestemt seg for å forlate Odd Grenland til fordel for Lyn.

Agent Gunnar Martin Kjenner bekrefter onsdag ettermiddag overfor TV 2 Nettavisen at Espen Hoff blir Lyn-spiller. Han har akseptert et tilbud om en treårskontrakt med Oslo-klubben. Ifølge Kjenner vil kontrakten bli undertegnet i løpet av ettermiddagen eller kvelden.

Magefølelsen avgjorde
- Espen fikk meget gode tilbud av både Lyn og Viking. Til slutt var det magefølelsen som avgjorde, sier Kjenner.

Espen Hoff er under kontrakt med Odd Grenland ut 2007, men Kjenner føler seg sikker på at Odd Grenland kommer til å slippe Hoff.

- Det tar jeg som en selvfølge. Forutsetningen for at vi gikk i forhandlinger med Viking og Lyn var at Tom Helge Rønning i Odd Grenland ga uttrykk for at de aksepterte tilbudene som var kommet, poengterer Kjenner.

Så enkelt er det imidlertid ikke. Odd Grenland vil nemlig ikke selge til Lyn hvis ikke Oslo-klubben samtidig trekker seg ut av kampen om Branns Dylan Macallister.

Odd stiller krav
- Det er en forutsetning at Lyn trekker seg fra videre forhandlingmed Dylan. De får ikke begge to. Det er helt klinkende klart, sier Tom Helge Rønning til lokalavisa Vardens nettutgave.

Det kravet er det imidlertid usikkert om Lyn aksepterer. Onsdag ettermiddag ble nemlig Macallister observert på Ullevaal, der han skal være i samtaler med Oslo-klubben.

Hvis det formelle gå i orden i løpet av dagen, setter Espen Hoff kursen mot Lyns treningssamling i Marbella allerede torsdag.

Og hovedpersonen gleder seg:

- Lyn er en spennende klubb med mange unge og lovende spillere. I tillegg har de en god trener, fastslår Espen Hoff.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere