RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hoftun: - Mye å gå på

Foto: Terje Bendiksby/Scanpix
Sist oppdatert:
RBK dominerte mot Sundsvall, uten å skape de store sjansene.

ROSENBORG - GIF SUNDSVALL 1-0: – Vi kan ikke være fornøyde med det vi presterer. Vi blir for upresise, sier assisterende sportslig leder Erik Hoftun til RBK-TV etter at trønderlaget har slått svenske GIF Sundsvall 1-0 i en treningskamp, der Rosenborg hadde spillet, men uten å imponere foran mål.

- Vi har mye å gå på og har noen viktige uker foran oss for å være klar til sesongstart, forteller Hoftun.

Rosenborg dominerte som forventet i førsteomgang. De holdt ballen i laget og jobbet godt fremover, mot et GIF Sundsvall som satset defensivt og konsekvent lå med omtrent alle mann bak ballen.

Til tross for RBK-dominans klarte ikke trønderne å skape mange store sjanser, før Steffen Iversen kunne sette et innlegg fra Fredrik Stoor sikkert i mål etter 18 minutter.

Etter scoringen var det igjen stille foran mål, helt til to minutter før pause. Da var det igjen Stoor som kom til innlegg. Yssouf Koné bød seg frem for tilskuerne med et fenomenalt brassespark fra sju meters hold. Men estetikken til tross, ballen gikk like over mål.

Andreomgangen startet der den første slapp, med RBK-dominans, men uten mange farlige sjanser, mye takket være et kompakt Sundsvall-forsvar. Sundsvall kom litt mer med utover i kampen, uten at de klarte å skape noe farlig foran mål heller. I begynnende snøvær ebbet kampen ut uten at det ble skapt stort mer.

Dermed tok trønderne sin tredje strake seier.

24. mars er det duket for generalprøve mot Viking.

Klikk her for flere fotballnyheter
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere