Gå til sidens hovedinnhold

Høgmo gjør underverker

Per-Mathias Høgmo har tatt Stockholm og Djurgården med storm og jakter en ny skalp i kveld.

Mandagens langoddsprogram er forholdsvis tynt, men heldigvis er Allsvenskan i gang igjen med to kamper, og også i Adeccoligaen spilles det en kamp. Fra Superettan er det hentet tre kamper og her hjemme spilles det også noen tredjedivisjonskamper. I NHL spilles tredje kamp i Stanley Cup-finalen mellom Boston Bruins og Chicago Blackhawks natt til tirsdag.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd:
IFK Göteborg - Djurgården B 4,80

Etter en strålende innledning på sesongen tok IFK Gøteborg kun ett poeng på sine to siste seriekamper før landslagspausen. IFK innehar tredjeplassen på tabellen med sine 21 poeng og står med sterke 4-1-0 hjemme i Gøteborg. I kveld må laget unnvære sitt faste midtstopperpar da både Mathias Bjärsmyr og Kjetil Wæhler er skadet. Det er et kraftig minus for IFK. Etter en katastrofal start på sesongen ble Per-Mathias Høgmo hentet inn som trener for Djurgården og det har gitt umiddelbare resultater. 10 poeng på de fire siste er det blitt for Stockholms-laget som likevel ikke har mer enn elleve poeng totalt og står med nitriste 0-1-4 på bortebane. Men tegn til sviktende form for hjemmelaget, to meget sentrale fravær i kveld og et Djurgården-lag i form, så er vi nødt til å teste borteseieren som dagens langskudd. 4,80 er da aldeles for høyt på Høgmos menn.

Dagens avslag
Jønköpings Södra - Brage
Superettan der to bunnlag møtes. Hjemmelaget står med fattige elleve poeng etter 3-2-6 totalt og svake 1-2-2 på eget gress. Brage er enda svakere og sparket sin trener for et par uker siden. Har kun vunnet en kamp hittil og den kom i serieåpningen borte mot Ängelholm. Det er dog helt umulig å forsvare denne hjemmeoddsen og dete må være mandagens sikreste avslag.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Kalmar - IFK Norrköping
Tilbake til Allsvenskan for dagens spill der hjemmesterke Kalmar får besøk av ustabile IFK Norrköping. Kalmar har som vanlig sin styrke hjemme på Guldfågeln Arena og har enda ikke tapt der (3-2-0). Men variable takter på bortebane (2-1-3) gjør at laget ikke er bedre enn nummer seks. Ble offer for Djurgårdens nytenning i siste kamp før landslagspausen og måtte se seg slått 0-1 da. Forøvrig et fortjent tap.

Norrköping står med 4-2-5 totalt og ligger på 9. plass med 14 poeng. Borte er det ikke mye å rope hurra for (1-2-2). Spilte tre av sine fire siste kamper før oppholdet hjemme i Norrköping, men har likevel ikke bedre enn 1-1-2 på sine fire siste.

Kalmar må fortsatt unnvære Zlatan Azinovic, Jörgen Skjelvik, Tobias Eriksson og Erik Israelsson. Archford Gutu er på landslagsoppdrag med Zimbabwe og heller ikke tilgjengelig. David Boo Wiklander, James Frempong og Rawez Lawan er alle uaktuelle for bortelaget.

Det er stadig fin odds å få på Kalmar i hjemmekampene og 1,90 er bra betalt i kveld. Vi har svært god tro på at hjemmelaget legger på til sin tredje strake hjemmeseier og kampen kan også spilles som singel. Vi setter vår vanlige hundrelapp på dagens spill.

Spilleforslag mandag (spillestopp kl 18.55):
Kamp 233 Kalmar - IFK Norrköping
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken