Gå til sidens hovedinnhold

Høiseth med outsider i V65

Couldn't Careless, som deleies av Edel Therese Høiseth, er stor outsider i V65 i kveld. Sjekk våre tips og spill her!

Her finner du Nettavisens vurderinger av kveldens V65-løp på Bjerke.

I V65-4 kommer Couldn't Careless til start som en stor outsider. Hesten debuterte i fjor som 4-åring, og vant halvparten av sine 10 starter.

- En slik debutsesong må man være fornøyd med. Hesten er bra, og kommer til å vinne flere løp, men det blir vanskelig å opprettholde den gode seiersprosenten, sier hestens trener Robert S. Fossen.

5-åringen vant i sin siste start på Biri, og formen skal ikke være noe dårligere nå.

- Før det siste løpet hadde han slitt med halsen og en virus, og jeg forventer at han skal være forbedret med det løpet i kroppen. Han har fått to treningsarbeider etter den siste starten, og har virket fin.

Voltestart en klar fordel
Sist ble det galopp på startsiden og i utgangen av første sving. Allikevel var hesten sterk nok til å gå frem og vinne fra dødens.

- Hesten gjorde en kjempeprestasjon, men da var selskapet langt enklere enn denne gangen. Nå er det voltestart, og det gjør at galopprisikoen reduseres. Hesten er også raskere ut i volten enn bak bilen. Jeg tror han er rask nok til å ta teten, og selv om motstanden er hardere, har jeg tro på at han kan vinne. Hesten må med på bongen. Det er nok My Only Chip som blir den hardeste opponenten.

Couldn't Careless er ellers en ganske ukomplisert og grei hest.

- Stammen tilsier at han kan bli hissig, men så langt har han opptrådt rolig og fint. Han gjør ikke mer enn han må, og det er en god egenskap. Når det gjelder baneunderlag og sko takler han det aller meste. Dersom det skulle bli piggføre, er ikke det noe problem. Han har gått fint med pigger tidligere.

Hesten eies av et andelslag med den tidligere skøytestjernen Edel Therese Høiseth i spissen.

- Han har kanskje ikke fullt så god svingteknikk som hun hadde på skøytebanen, men det er ikke så langt unna, smiler Robert S. Fossen.

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin