*Nettavisen* Sport.

Hold på hatten!

Foto: (Hesteguiden.com)

Espen håvet inn 120 000 kroner på seks andelslag i lunsjen tidligere i dag, og han byr på et nytt friskt drag til V65-løpene i kveld!

08.04.13 14:57

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, men tipsene er selvsagt utarbeidet av Espen Edvardsen.

En ny spennende travuke står for tur, og det hele åpnes opp med V4-spill til Halmstad i Sverige hos Norsk Rikstoto. Det fortsetter så på kvelden med V65-spill til Östersund i Sverige samt en dobbel V5-omgang i Drammen her hjemme, og vi på Sportspill har som vanlig jobbet frem tips til alle baner.

Espen serverte en herlig V4-banker i form av tredjevalget 6 Giglet i V4-1 i lunsjen på Halmstad tidligere i dag, og seks andelslag gikk inn til en utbetaling på flotte 19 296 kroner. Fire lag på 200 kroner a. ti andeler og to lag på 300 kroner a. ti andeler gikk inn, og da sier Sportspill gratulerer til de som ble med på V4-festen!

Les også:Sprek V4-banker
Les også:Spennende nykommer

Sportspill har hatt enorm suksess med det nye konseptet til Norsk Rikstoto Eksperten, og vi har har nå rundet 2.2 millioner kroner innspillt på våre utlagte andelslag. Det er nye sjanser til gevinster hver dag, og til V65-løpene i Östersund i Sverige i kveld kommer Espen med en meget spennende banker!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Vi må prøve!
Ja, når 5 Nikita Broline kommer ut som et tredjevalg i V65-3, ja da løper vi til lukene! Vi syntes hoppa ga et solid inntrykk i den siste starten på Bergsåker, og hun måtte da trave store deler av løpet på utsiden av den store favoritten Amazon Am som vant det løpet for Kristian Lindberg. Ken Warkentin-datteren fikk en trøblete start i det løpet, men hun holdt seg likevel i trav.

Vi syntes hun virket veldig travsikker, noe som er en klar fordel når det er snakk om urutinerte 3-åringer. Hun ble der hindret av en galopperende hest i starten, slik at hun ble hengende i tredjespor rundt den første svingen. Ulf Ohlsson kjørte siden fram i dødens med 3-års hoppa, og vi syntes hoppa holdt farten strålende og leverte en tiltalende debut. Vi ser ikke bort i fra at hoppa kan sitte tidlig i tet i kveld, og i fra den posisjonen skal dette være snakk om en solid vinnersjanse.

Innleveringsfrister Östersund
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kaldblodshoppe i flott utvikling
Vi har veldig god tro på 11 Stjärnevira i V65-2, som vi syntes travet flere sterke løp under fjoråret. Løpet er skrevet ut med 20 meter godtgjørelse for hoppene, og de har en klar fordel kontra hingstene i dette løpet. Järvsøfaks datteren har samtidig fått et perfekt springspor, og vi ser ikke bort i fra at Ulf Eriksson kan sitte tidlig framme med 4-års hoppa. Hun viste som sagt flott utvikling i fjor, og blir nå samtidig kraftig kuskeforsterket med Ulf Eriksson. En feilfri 12 Järvsø Elviz blir kanskje vanskelig å holde unna for etter pause, men vi tror 11 Stjärnevira skal ha en fin sjanse til å klare det.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag