*Nettavisen* Sport.

Holder øye med Villas-Boas

LEIER UT: Milliardæren Roman Abramovich låner bort en av sine fem båter. Foto: Pa Photos

Abramovich hadde alvorsprat med portugiseren.

13.02.12 17:06

Chelsea bekrefter at manager Andre Villas-Boas måtte møte til samtaler med eier Roman Abramovich på søndag, skriver Sky Sports .

Chelsea-spillerne skulle etter planen hatt fri dagen etter 2-0-tapet mot Everton lørdag, men manager Villas-Boas bestemte at spillerne måtte møte til en ekstra treningsøkt søndag.

Eier Abramovich var en av de som møtte spillerne og støtteapparatet på treningen. Den russiske milliardæren ville vite hvorfor laget ikke presterer, og hadde samtaler med Villas-Boas.

Chelsea har slitt i årets sesong, og falt ut av topp fire i Premier League etter tapet mot Everton i helgen. London-laget befinner seg nå 17 poeng bak serieleder Manchester City.

Nå ryktes det at den hardt pressede portugiserens jobb henger i en tynn tråd.

Abramovich er nemlig kjent for å stille store krav til klubbens managere.

Siden russeren ble eier i 2003, har klubben hatt hele åtte forskjellige managere.

Carlo Ancelotti var den forrige som fikk sparken i mai 2011. Italieneren tok klubben til seriegull i 2009-10 sesongen, samt sølv i 2010-11, men dette var ikke godt nok for eier Abramovich.

Det spørs derfor om en plassering utenfor topp fire holder for Villas-Boas om han ønsker å beholde jobben. Chelsea henger riktignok fortsatt med i Champions League, og det spørs om en god plassering i turneringen kan bli redningen for portugiseren.

Chelsea møter Napoli borte 21. februar og tar imot Bolton på Stamford Bridge i sin neste Premier League-kamp 25. februar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.