RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holdt hemmelig avstemning om trenerens fremtid

Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Hockeytrener ba spillerne avgjøre framtiden hans.

Storhamar-trener Michael Smithurst holdt hemmelig avstemning blant spillerne for å avgjøre sin egen framtid. Kun 2 av 22 spillere mente han var feil mann for jobben.

– Jeg hadde rett og slett trodd at det skulle være flere som sa nei. Det er vel sjelden i en stor spillergruppe, uansett hvordan det går sportslig, at så mange støtter en trener. Det var mer tillit enn jeg har opplevd å ha underveis i sesongen, og rett og slett veldig positivt, sier Michael Smithurst åpenhjertig til HA-sporten.

Smithurst var langt nede etter at Sparta ble for sterke i NM-kvartfinalen. Storhamar-treneren følte spillerne ikke fulgte planen hans. Avstemningen var hemmelig slik at spillerne skulle våge å være ærligere.

– Det er alltid sånn at du evaluerer og husker best det siste som skjer, men det er viktig å se på helheten. Vi hadde elleve poeng mindre i serien enn forrige sesong, så sånn sett var det ikke så stor forskjell, men vi er ikke fornøyd med hvordan vi framsto i hjemmekampene. Vi manglet den stabile poengplukkingen hjemme, som gir økt trygghet. I fjor gikk vi ned med flagget til topps i kvartfinalens sjuende kamp, men i år var ikke flagget engang i stanga, det må vi forsøke å rette på, sier Smithurst til lokalavisen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere