Holdt hemmelig avstemning om trenerens fremtid

Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix

Hockeytrener ba spillerne avgjøre framtiden hans.

20.03.13 12:28

Storhamar-trener Michael Smithurst holdt hemmelig avstemning blant spillerne for å avgjøre sin egen framtid. Kun 2 av 22 spillere mente han var feil mann for jobben.

– Jeg hadde rett og slett trodd at det skulle være flere som sa nei. Det er vel sjelden i en stor spillergruppe, uansett hvordan det går sportslig, at så mange støtter en trener. Det var mer tillit enn jeg har opplevd å ha underveis i sesongen, og rett og slett veldig positivt, sier Michael Smithurst åpenhjertig til HA-sporten.

Smithurst var langt nede etter at Sparta ble for sterke i NM-kvartfinalen. Storhamar-treneren følte spillerne ikke fulgte planen hans. Avstemningen var hemmelig slik at spillerne skulle våge å være ærligere.

– Det er alltid sånn at du evaluerer og husker best det siste som skjer, men det er viktig å se på helheten. Vi hadde elleve poeng mindre i serien enn forrige sesong, så sånn sett var det ikke så stor forskjell, men vi er ikke fornøyd med hvordan vi framsto i hjemmekampene. Vi manglet den stabile poengplukkingen hjemme, som gir økt trygghet. I fjor gikk vi ned med flagget til topps i kvartfinalens sjuende kamp, men i år var ikke flagget engang i stanga, det må vi forsøke å rette på, sier Smithurst til lokalavisen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.