Denne uken ble Martin Andresen overraskende nevnt av Sky Sports som en av kandidatene til å overta managerjobben i Championship-klubben Crystal Palace.

Den avtroppende Vålerenga-manageren var da også i London denne uken av uvisse årsaker, men nå er det klart at 35-åringen ikke er den som får ansvaret for Jonathan Parrs klubb.

God sesongstart
Det er det i stedet Ian Holloway som gjør.

Den frittalende 49-åringen, som har ledet Blackpool i tre år, forlater umiddelbart klubben han førte til Premier League i 2010, for å ta over et lag som har fått en meget god start på sesongen.

Crystal Palace befinner seg på fjerdeplass på tabellen i den engelske mesterskapsserien, etter sju seiere på sine 13 første kamper.

Laget innledet sesongen med tre strake tap, men har kommet voldsomt tilbake etter den svake sesongåpningen.

- Vil bli husket
- Jeg ønsker Ian alt godt i hans nye jobb. Han har gjort en fantastisk jobb for oss den tiden han har vært her, og vil bli husket som den suksessfulle manageren i vår historie. Ting skjer fort i fotball, så jeg er ikke sjokkert over avgjørelsen hans, sier styreformann i Blackpool, Karl Oyston, til BBC.

Ian Holloway førte Blackpool til play-off også sist sesong, der laget imidlertid måtte gi tapt for West Ham i opprykksfinalen på Wembley.

Sist gang Crystal Palace var i Premier League, var i 2004-05.

PS. Crystal Palace møter Henning Bergs Blackburn i lørdagens oppgjør på Selhurst Park.