ROSENBORG - ODD 1-0:

Kjetil Rekdal og hans Rosenborg kunne juble over sesongens første trepoenger i Eliteserien søndag da Odd ble slått hjemme på Lerkendal med 1-0.

Det at trønderne nå står med fire poeng fra to kamper, gleder RBK-treneren.

- De som trodde vi skulle ha null poeng etter to kamper, de må bite seg i leppa, sier Rekdal ifølge lokalavisen Nidaros.

- En sliteseier

Noah Holm ble matchvinner for trønderne med sin scoring etter 33 minutter.

- Det er utrolig deilig! Fy faen, i dag var det en sliteseier. At vi står distansen og holder nullen i dag er utrolig deilig på en tøff dag, sier matchvinneren til Eurosport.

Holm var selv involvert i forarbeidet til sjansen, før Erlend Dahl Reitan slo inn. Holm hadde da løpt seg fri i feltet og styrte inn ledermålet for hjemmelaget.

LES OGSÅ: To Glimt-spillere måtte av banen før pause

Rosenborg styrte det meste hjemme mot skienslaget de første 45 minuttene, men skapte ikke så veldig mye mer enn den sjansen som ga uttelling før pause.

Etter pause hadde Odd en kjempesjanse da ballen ble satt i stolpen to ganger, uten at den fant veien til nettmaskene. I andre enden fortsatte Holm å være en trussel og i det 65. minutt sto kun en god Leopold Wahlstedt i veien for ny scoring.

Det var Odd som hadde et grep om kampen gjennom andre omgang, og hadde ut ifra spill og sjanser fortjent en utligning, men vertene holdt unna helt inn.

- Ikke Barcelona-fotball

12.048 tilskuere hadde tatt turen til Lerkendal denne kvelden for å se Rosenborg i aksjon og kunne i hvert fall se seg fornøyd med poengfangsten fra oppgjøret.

- Jeg synes dette er en fortsettelse fra forrige helg (2-2 i Bodø) når det gjelder å være ydmyke for hvor Rosenborg Ballklub står som klubb nå. Jeg forstår at det er forventninger til oss her på Lerkendal, men det er ikke Barcelona-fotball, der er vi ikke ennå, sier RBK-keeper André Hansen om prestasjonen til Eurosport.

LES OGSÅ: Ekspert hyller Helland: - Det er jo helt vanvittig. Høyt internasjonalt nivå

Det betyr at Rekdals menn altså står med fire poeng etter de to første kampene i Eliteserien denne sesongen. Laget åpnet med å spille uavgjort borte mot Bodø/Glimt.

Etter en ruskete sesongoppkjøring, spådde mange at trønderne ville få en tung sesong, men enn så lenge har Rekdals menn gjort en solid åpning poengmessig.