*Nettavisen* Sport.

Holøs debuterte hjemme

Foto: Afp/Scanpix

Og nordmannen var centimetere fra sin første NHL-scoring.

Jonas Holøs og Colorado Avalanche tapte 2-4 mot San Jose Sharks i natt.

Oppgjøret var sarpingens første NHL-kamp på hjemmebanen Pepsi Center i Colorado. Tidligere har han spilt to bortekamper. Gjestene avgjorde kampen med to scoringer i overtall i midtperioden. Første og tredje periode endte 1-1. Det siste Sharks-målet kom i åpent mål like før slutt, melder SA.NO.

Sharks var best
- Det var ingen god kamp av oss. Jeg synes Sharks er bedre enn oss hele veien. Vi hever oss mot slutten, men det var ikke nok til poeng. Laget hadde ikke noen god dag på jobben, sier den tidligere Sparta- og Färjestad-spilleren til SA her i Denver, Colorado.

Holøs var på isen i totalt 16,37 minutter. Han fikk nok en gang tillit i overtall, og sarpingen var på isen da hjemmelaget reduserte til 2-3 i spill fem mot fire snaut midtveis i tredje periode. Han var ikke på isen ved noen av baklengsmålene.

Nær scoring
- Det gikk ok for egen del. Jeg gjorde en slurvefeil i andre periode som medførte at en annen spiller pådro seg en utvisning. Dessverre ble det mål i det påfølgende undertallsspillet. Etterpå følte jeg at det gikk bra. Jeg skjerpet meg, sier Holøs.

Sarpingen holdt også på å score sitt første NHL-mål. 14 minutter ut i midtperioden traff han godt med et slagskudd fra blålinja.

- Det var en back som skar av vinkelen, og jeg måtte skyte mot det høyre hjørnet. Dessverre gikk pucken et par centimeter utenfor. Skuddet hadde gått inn hvis det hadde gått innenfor stolpen, sier Holøs.

Det var 12.803 tilskuere på tribunen i fantastiske Pepsi Center.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.