Gå til sidens hovedinnhold

Holøs fortsetter å briljere

Roses av fansen etter nok en kjempekamp for Colorado Avalanche.

Jonas Holøs har tatt NHL-karrieren i Colorado Avalanche med storm, og var igjen spilleren som fikk mest tid på isen da laget banket Columbus Blue Jackets 5-1 på hjemme i Pepsi Center natt til søndag, norsk tid.

Blue Jackets, den tidligere klubben til Espen «Shampo» Knutsen, kom til oppgjøret med tre strake seiere, men var sjanseløse mot et effektiv Avalanche-lag.

Avgjorde midtveis
Bare fire minutter var spilt da David Jones ga vertene 1-0-ledelsen, og 50 sekunder ut i andre periode økte Chris Stewart til 2-0.

Kampen ble avgjort med to Avalanche-scoringer i løpet av mindre enn ett minutt midtveis i den andre perioden, før lagene scoret ett hver i siste periode.

Jonas Holøs fikk 22.22 minutter på isen i sin backposisjon, i det som var hans sjuende kamp for sesongen.

Se høydepunktene fra oppgjøret her(ekstern lenke)

- Fantastisk i power play
Det var mest spilletid av alle, og igjen gjorde den tidligere Sparta- og Färjestad-spilleren en utmerket innsats - selv om han mistet pucken til Blue Jackets' stjernespiller Rick Nash i andre periode, og kun ble reddet av en glitrende redning fra keeper Peter Budaj.

Nordmannen har fått mye spilletid i hver eneste kamp han har vært med i, og legges merke til av flere enn hockeyinteresserte nordmenn som følger NHL-eventyret til den 23 år gamle sarpingen.

- Holøs gjorde noen feil, men fortsetter å være vår beste defensive spiller. Og han er fantastisk i overtallsspill, kommenterer en Avalanche-supporter i lokalavisa Denver Post.

5-1-seieren var Avalanches andre seier på rad. Nå får Holøs og hans lagkamerater noen dager spillefri, før Vancouver kommer på besøk natt til fredag, norsk tid.

Sjekk siste sportsnytt her

Kommentarer til denne saken