Gå til sidens hovedinnhold

Holøs i NHL-troppen

Jonas Holøs har kommet seg gjennom nåløyet og blir å se i Colorado Avalanche-drakt den kommende sesongen.

Dette skriver den lokale avisen Denver Post på sine nettsider søndag.

Avalanche skal ha sendt flere backer ut av troppen, noe som gjør at den tidligere Färjestad- og Sparta Sarpsborg-spilleren skal være sikret en plass i den endelige NHL-stallen.

Ryan Stoa, Colby Cohen og Patrick Bordeleau er alle forsvunnet ut. Det er gode nyheter for Holøs, i tillegg til Phillipe Dupuis og Mark Olver, som har vært på vippen den siste tida.

Dersom lagledelsen i Colorado Avalanche ikke velger å hente tilbake backer som er sendt bort tidligere, blir 23-årige Holøs neste nordmann i verdens tøffeste ishockeyliga.

Holøs ble sammen med Mats Zuccarello Aasen og Mathis Olimb hentet til NHL-klubber foran denne sesongen. Alle tre er ankommet etter suksess i den svenske serien.

Olimb er langtidsskadd og blir ikke med i troppen til Chicago Blackhawks til sesonginnledningen. Zuccarello Aasen ble sendt ned fra New York Rangers til farmerlaget Hartford Wolfpack i oppkjøringen til sesongen, men ble hentet tilbake igjen til Rangers' siste treningskamp der han takket for tilliten med å score.

Kommentarer til denne saken