Gå til sidens hovedinnhold

- Holøs klar for NHL

Mats Zuccarello Aasen kan få selskap i NHL.

Nå tyder nemlig alt på at Jonas Holøs blir hentet til Colorado Avalanche om kort tid. Østfoldingen har i lengre vært aktuell for klubben som tidligere har hatt Anders Myrvold i sine rekker.

Ifølge den svenske storavisen Aftonbladet er avtalen med Colorado endelig i boks. 22 år gamle Holøs skal ha gitt Färjestad beskjed om at han forlater klubben etter årets sesong.

- Han sa det selv, så vi regner ikke med han videre, sier sportssjef Thomas Rundqvist til avisen.

Forlater Sverige
Holøs har også bekreftet interessen fra Colorado i norske medier, men den endelige avtalen skal ikke ha blitt klar før nå nylig.

Färjestads sportssjef bekrefter det.

- Han har informert oss om at han reiser herfra, sier Rundqvist.

Holøs har imponert stort i den svenske toppserien etter overgangen fra Sparta Sarpsborg i 2007.

I øyeblikket spiller han VM med Norge – og bidro til at Tsjekkia overraskende ble slått 3-2 i det innledende spillet tirsdag.

Sjette nordmann
Til høsten kan landslagsbacken bli den sjette nordmannen i historien som får kamper for en NHL-klubb. De fem som allerede står på den celebre listen er: Bjørn «Botta» Skaare, Espen «Shampoo» Knutsen, Anders Myrvold, Ole-Kristian Tollefsen og Patrick Thoresen.

Fra før er det kjent at Mats Zuccarello Aasen er enig med New York Rangers om en proffavtale. Dermed forlater også han Sverige til fordel for den nordamerikanske hockeyligaen etter årets sesong.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken