RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX

Holtan tilbake etter skademareritt

Sist oppdatert:
VALLHALL (TV 2 Nettavisen): Etter å ha vært ute med skade i et halvt år, var Erik Holtan (35) fredag endelig tilbake mellom Odd-stengene igjen.

Lillestrøm - Odd 1-1: Holtan skadet seg i seriekampen mot Lyn 1. august, og mistet resten av sesongen. Nå er han tilbake, og mer motivert enn på lenge.

- Jeg var som en guttunge. Det var lenge siden forrige kamp, sier Holtan til TV 2 Nettavisen.

- Hvordan var det?

- Jeg ble litt mentalt sliten av å være konsentrert så lenge. Derfor ba jeg om å få bytte ut etter en times spill, men det gikk bra, sier han videre.

Holtan var sjanseløs på Lillestrøms scoring, men gjorde et solid comeback. Han har fått trent bedre enn på lenge i januar, og selv om han fyller 36 år i april, er han mer motivert enn på lenge.

- Å være skadet i et halvt år er god motivasjon. Jeg skal holde på til jeg blir 38. Da får de bære meg ut av banen, sier Holtan humrende.

Arild Sundgot ga Lillestrøm ledelsen 1-0 på en heading etter et Eirik Soltvedt-innlegg i fredagens kamp. Odds Fernando de Ornelas sørget for uavgjort da han utliknet met et skudd fra hjørnet av 16-meteren i sluttminuttene. Poengdeling var greit nok, men LSK-keeper Heinz Müller må ta skylda for at søramerikanerens skudd snek seg inn i hjørnet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere