RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holtet matchvinner for Färjestad

Foto: Lars Hedelin (Scanpix)
Sist oppdatert:
Ble spilt fram av norsk rekkekamerat.

LINKÖPING - FÄRJESTAD 2-3:

Det måtte en norsk duo til for å avgjøre det tette oppgjøret mellom tabellnaboene Linköping og Färjestad i svensk eliteserie lørdag.

Landslagsspillerne Marius Holtet og Anders Bastiansen spiller i fjerderekka til Karlstad-klubben, men var likevel blant de offensive spillerne som fikk mest spilletid i kampen.

Tidlig i tredje periode på stillingen 2-2 var det Holtet som satte inn oppgjørets siste mål etter å ha blitt spilt fram rekkekameratene Marcus Paulsson og Bastiansen. Pucken gikk noe heldig i nettet via Linköpings målvakt.

- Men litt flaks skal man ha i medgang, og det kan man bare få gjennom steinhard jobb i hver kamp, hvert bytte og hver situasjon, kommenterte Färjestad-trener Leif Carlsson til klubbens nettsted.

Tre på rad
Også landslagskaptein Ole-Kristian Tollefsen og Martin Røymark var delaktig i Färjestads viktige seier. Klubben med fire nordmenn i rekkene har nå vunnet tre strake kamper.

Jonas Holøs og Växjö Lakers tok en viktig 3-0 seier i bunnkampen hjemme mot AIK. Växjö klatret forbi stockholmsklubben og bort fra nedrykkssonen med triumfen. Den norsk backen var ikke involvert i noen av scoringene, men fikk som vanlig rikelig med spilletid.

Sjekk stillingen i svensk eliteserie her (ekstern lenke)

Nederst på tabellen ligger fortsatt nyopprykkede Rögle, som har en annen landslagsback i stallen i Alexander Bonsaksen. Klubben trenes også av tidenes første norske trener i svensk elitehockey, Dan Tangnes.

Rögle tapte 0-1 på bortebane mot Luleå lørdag.

Tett i toppen
Frölunda og Mats Roselli Olsen tok en sterk 4-0 seier borte mot regjerende sluttspillmester Brynäs og Mads Hansen. Modo, med Per-Åge Skrøder og Kristian Forsberg på isen, tapte 0-3 borte mot Timrå.

HV71 leder fortsatt serien med 40 poeng. Det klare 3-7-tapet borte mot topprival Skellefteå gjorde likevel at det tetner seg til i toppen av tabellen.

Ett poeng skiller ned til Luleå, mens Skellefteå følger ytterligere et poeng bak. Färjestad er nummer fire.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere