RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holyfield fikk juling

Foto: EPA/Scanpix
Evander Holyfield fikk juling, ble slått i gulvet i niende runde og tapte på knockout mot James Toney lørdag kveld.

Nederlaget kan bety at Holyfield, som fyller 41 år om 14 dager, kan komme til å legge hanskene på hylla for godt, skriver NTB-AFP.

Han ble slått ned midtveis ut i den niende runden og treneren hans, Don Turner, ba dommeren stoppe kampen. Dermed ble Toney utropt som vinner etter åtte runder og ett minutt og 42 sekunders boksing i den niende runden.

- Nå skal jeg hjem og tenke over situasjonen. Alle tenker på å gi seg når det ikke går så bra, det er naturlig, men jeg vil ikke gjøre noe overilet, sa Holyfield etter kampen.

- Kanskje er det slutt for mitt vedkommende, for jeg fikk juling i dag, ble utbokset og har ingen unnskyldninger for det, sa Evander Holyfield, tidligere ubestridt verdensmester i tungvektsboksing.

35 år gamle Toney vant sin 13. strake seier. Han kommer fra cruiservekt, og er den eneste som har klart å stoppe Holyfield ved siden av Riddick Bowe. Kampen lørdag var Toneys første i tungvekt.

- Jeg gjorde bare det jeg er betalt for å gjøre. Holyfield er en stor bokser. Han ga meg kamp. Jeg elsker ham, for jeg beundret ham da jeg var guttunge, sa Toney etter kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere