*Nettavisen* Sport.

Home Straight er en vinner

Foto: Hesteguiden.com

Under dagens ettermiddagsstevne på Øvrevoll.

01.10.10 10:49

OBS. Øvrevoll kjører såkalt ettermiddagsstevne i ettermiddag.
Innleveringsfrist kl 15.07

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Leirvåg.

Det ble en favorittpreget dag på Øvrevoll sist søndag med små utbetalinger. Denne løpsdagen er det ikke like enkelt, og vi setter vår lit til 1 Home Straight i V5-3. Han har vunnet to strake på denne distansen og har mer å gå på. Hester med amerikansk avstamming er ofte gode på dirt track, og trener Are Hyldmo har vunnet mange løp i det siste og har tydeligvis sine hester i form .

Klikk her for å se våre V5-forslag

V5-1
3 Loire får vinnertipset i dette løpet. Han debuterte brukbart på Øvrevoll søndag med en tredjeplass etter Arnfinn Lunds nye stjerne Alight. 7 Chairman Stephen har skuffet stort så langt. Møter enklere selskaper og vi gir han en mulighet til. 2 Ed Hardy er ujevn men kan litt i sine beste stunder. 6 Lets Fly har kun startet en gang. Vil foredre seg og det kan være nok til å vinne dette løpet.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-2
Et åpent løp hvor vi gir tipset til 6 So Trendy. Vant i siste start og viste at det er ting på gang.Står hver meter av distansen og skal kunne forbedre seg ytterligere. 5 Wonderful Bahare har vunnet over distanse og banetype. Er sammen med 2 Postcard en mulighet i dette løpet.

V5-3
1 Home Straight har vunnet to strake er og tydeligvis på vei til å bli en habil sprinter. Trener har hestene i form og dette skal bli seier nummer tre.

Annonse: Grøstad med en fantastisk V75-banker på gang - senker 70-80 prosent av spillerne!

V5-4
4 Cool Match og 5 Wood Top er formhestene i løpet og bør kunne avgjøre dette. 12 Tom Fix gikk et brukbart løp sist og er med igjen. 9 Great Gambo har ikke gledet noen denne sesongen, har kapasitet til å vinne dette løpet dersom han legger godviljen til. 2 Russian Roulette var i form på vårparten. Trener vant løp sist løpsdag. Kan indikere at stallformen er på gang igjen etter en treg periode.

Klikk her for å levere eksperttips fra Sportspill

V5-5
7 Mind The Gap er god på dirt track banen og alle hans fire seiere har kommet på banetypen. Vant lett 23. september og kan gjøre det igjen. 1 Due Amici viste strålende form da han vant på gress i sin andre start tidelig i september. Selv om det nå er sandbane kan han gjenta prestasjonen. 3 Tiger for Two har ikke innfridd som forventet. Nå møter han enklere selskap og bør med på bongen. 6 Theoderich har vært jevn i hele år. Lite slått i Danmark i siste start.

Dagens tipsmeny:
Jarlsberg: Tar årets tiende seier

Biri: Vi spiller bankerfritt
Odds: Moa scorer igjen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.