*Nettavisen* Sport.

Honda er tilbake

Foto: (AFP/Scanpix)

CSKA Moskva tar grepet om 2. plassen med seier over Lille. Her er dagens første oddstips.

22.11.11 09:43

Langoddsen innleder med ishockey fra Finland, Norge og Sverige. Så følger et knippe meget spennende oppgjør fra Champions League, samt FA-Cup og noe annen fotball.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
14. Stourbridge - Plymouth H 3,30
Dette er en omkamp i FA-Cupens første runde. Konkurstruede og skakkjørte Plymouth har rast nedover i ligasystemet og holder nå den lite ærerike sisteplassen i League Two. Det var på håret at de klarte uavgjort 3-3 i det første oppgjøret, og det blir neppe enklere på bortebane. Stourbridge er en amatørklubb fra nivå syv, og man kan bare tenke seg hvor gøy det vil være for dem å slå ut en klubb fra ligasystemet. Så kan man enten argumentere med at Plymouth har mer enn nok med å unngå nedrykk i serien, eller at de er så elendige i serien at de trenger en suksess i cupen. Uansett får de det tungt her og 3,30 på amatørene blir dagens langskudd.

Dagens avslag
23. Manchester United - Benfica H 1,40
Det er nok mange som setter penger på Manchester United i kveld, men vi klarer ikke finne verdi i 1,40 på hjemmefavoritten. Basel spilte 3-3 på Old Trafford, og siden da har United vunnet kamp etter kamp uten å slippe inn mål, men også uten å overbevise. De levde meget farlig i Swansea i helgen, og reddet tre poeng kun fordi motstander feilet i avgjørende situasjoner. Benfica har lange tradisjoner i europeisk fotball, og har avsluttere som kan score på Old Trafford.

Med ett poeng hver får begge lag relativt enkel vei videre, Benfica har igjen hjemmekamp mot Otelul Galati, United har bortekamp mot Basel, der det vil holde med uavgjort, skulle de spille uavgjort i dag.

Dagens spill
Dagens kamper fra Champions League er sannelig en fin utfordring. To kjempefavoritter, Bayern München og Real Madrid, prises til lite interessante 1,08 og 1,03. Mange av de andre kampene har uavgjort-spøkelser hengende over seg, kanskje med to-tre unntak. CSKA skal ha gode sjanser hjemme i Moskva, Lyon bør kunne slå et noe skaderammet Ajax og Basel skal kunne slå Otelul Galati og melde seg på i kampen om avansement. Vi foreslår en singel og en dobbel i dag, og vi starter i Moskva.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

7. CSKA Moskva - Lille
Champions League gruppe B. Gruppen toppes av Inter med 9 poeng når 4 av 6 runder er spilt. CSKA og Trabzonspor har 5 poeng, Lille 2. Saken er ganske klar, for med seier i dag vil russerne ha meget gode sjanser til å bli nummer 2 i gruppen. De spiller borte mot Inter i siste runde, og kan muligens få noe lettere match dersom Inter allerede er klare, men 3 poeng er uansett et krav til CSKA i dag. De har tap 2-3 for Inter og seier 3-0 mot Trabzon på hjemmebane. De klarte også 2-2 i Lille.

Doumbia (a) er hjemmelagets toppscorer med 4 mål på 4 kamper i denne gruppen. I dag er han suspendert for rødt kort. Vagner Love (a) får trolig mer ansvar i hans fravær. Tosic (m) og Schennikov (f) er også ute. Rapporter fra forrige runde i russisk serie tyder på at japanske Honda (m) er tilbake. Han har vært ute en stund, men har tidligere vært veldig toneangivende på midtbanen for CSKA.

Lille skal ha stor kapasitet, men får det ikke helt til i denne gruppen. Med 0-2-2 på de fire første ser det allerede meget tungt ut. De klarte 1-1 borte mot Trabzonspor, men tapte 1-2 for Inter. De klarte heller ikke slå dagens motstander på eget gress, selv om de ledet 2-0 med under halvtimen igjen å spille.

Hazard (m) er tilbake, mens det ser ut som Basa (f) og Pedretti (m) fortsatt er ute. Debuchy (m) er tilbake fra suspensjon.

Her må Lille gå for seieren, med uavgjort eller tap så er håpet ute. Det bør kunne åpne opp kampen en hel del, noe som like godt kan være en fordel for hjemmelaget. Selv med Doumbia ute tror vi hjemmelaget har gode sjanser. 2,05 for hjemmeseieren spilles som singel. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 17.55.

7. CSKA Moskva - Lille 2,05 3,05 3,00

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.