RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hop`n i fokus

Foto: Hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Vidar Hop setter seg opp bak to storfavoritter i lunsjen på Klosterskogen i dag, og vi bankerspiller en av dem.

Onsdagens V75 på Bjerke ble nesten uløselig, men en lynbanker-kupong fanget alle de sju vinnerne og en heldig spiller kunne ta med seg formidable 27 millioner. På Skive kunne Nettavisens andelskjøpere på Eksperten glede seg over nye kanontips fra vår danske travekspert Carsten Rabjerg som leverte tre ulike andelslag.

De som kjøpte andeler for 120 kroner eller 240 kroner kunne glede seg over flott tilbakebetaling. Ingen spillere fikk fem rette på Skive og utbetalingen for fire rette landet på friske 13 893 kroner. Totalt ble det seks ganger fire rette på Carstens forslag og pene 84 000 kroner tilbake.

Våre galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen leverte flotte V5-tips til Jägersro galopp onsdag og samtlige andelslag på Eksperten gikk inn med fem rette og pene 3 587 kroner tilbake på hvert av andelslagene.

Torsdagen starter opp med spill til lunsjløpene på Solänget i Sverige og på Klosterskogen i Skien her hjemme hos Norsk Rikstoto, før det kan spilles til en V65-omgang på Øvrevoll galopp samt til en dobbel V5-omgang på Bergen travpark her hjemme på kvelden. På Øvrevoll er det jackpot med 376 000 kroner ekstra i sekserpotten, og det er selvsagt interessant.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Leder rundt om
Ja, vi har vondt vor å se at noen kan tukte 3 Artnouveau Bo Bo i et sprintløp for varmblodshester i V5-2 i lunsjen i Skien i dag, og med en tilsvarende innsats som ved seieren på 17.2 full vei sist, er det trolig ikke snakk om saken. Spant til tet i fra spor syv der, og ingen nekter henne føringen i dag heller.

6-årshoppa støter på stort sett de samme hestene hun enkelt slo sist, og kusk Vidar Hop misser sjelden med denne typen oppsitt. 5 Terrestrial var langslått av favoritten sist, og da garderer vi ikke. Kapabel som få er 9 Lass Labero, men han har helt feil forutsetninger med sprint og en upassende arena.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Innfrir storfavoritten?
Vidar Hop får spillernes tillitt på ny, i et nytt varmblodsløp i den fjerde avdelingen, og her setter catchdriveren seg opp bak svært lovende 2 Gassner Hanover. 3-åringen innledet karrieren med å vinne to løp, før det ble galopp sist. Opphentingen til fjerde var dog av beste merke, og feilfritt taper han ikke.

Usikkerhetsmomentet er om han takler de krappe svingene på dagens arena, og det er vi ikke sikre på at han gjør. Da sikrer vi oss med en gardering på våre to største spilleforslag, og 4 Enjoy Va Bene er uansett ikke snakk om noen kastekjepp. Toppform der i gården, og han trives veldig godt i Skien.

5-åringen leverte en strålende innsats til tredje på sterke 15.0 full vei i et tøft V75-løp i den nest siste starten, og i den siste starten ble det en enkel seier i et langløp. Kusk Eirik Høitomt gir ikke ved dørene, og han vil nok satse maks i fra start, i håp om å kunne gi storfavoritten en kamp om føringen i løpet.

Annonse:Grøstad serverer likegodt en sjokkerende dyp 30-oddser i mot Gassner Hanover i V5-4 i Skien i dag!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere