Gå til sidens hovedinnhold

Hop i kalasform

Vidar Hop har hatt en strålende innledning på 2013 og er mannen bak vår V65-banker på Biri fredag.

Sportspills meny fredag:
V75 Forus: Spilte for 48 kr - vant 42 millioner
V4 Kalmar: Nordisk forbrødring i Kalmar
Oddstips: Burkina Faso rett og slett
Tippetips: Hva nå, Aston Villa?
Overgangsvinduet. Fortløpende oppdatering

Vi er på vei inn i en helg med jackpot tre dager på rad. All den tid det ikke ble utbetaling på fem rette på Jarlsberg sist fredag, er det 938 066 kroner ekstra i sekserpotten på Biri fredag. Under V75-løpene på Forus lørdag er det jackpot siden ingen fikk sju rette sist helg 3 912 282 kroner ekstra i sjuerpotten. Søndag er det jackpot i V64 fra Solvalla og 1 784 609 kroner ekstra i sekserpotten. Fredagens travmeny består av V4 fra Kalmar og V65 fra Biri.

Annonse: Grø tar ikke bølgen for stall Kolnes på Biri fredag og byr på et vidunderlig drag i V65-5

Innleveringsfrister Biri
V65 kl. 19.00
V5 kl 20.05
DD kl. 20.30

Vidar Hop har altså hatt en strålende innledning på 2013. Per 25. januar står Hop bokført med 14 seire og over 700 000 kroner innkjørt. Hop hadde også en meget sterk andre halvdel av 2012 og landet på 130 seire i fjor. Vidar Hop er uten tvil en av landets beste kusker og vet også å kjøre etter klokka.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Sist torsdag under lunsjløpene på Bjerke valgte vi å bankerspille 2 Special News og som forventet så dundret Special News til tet. Ut mot oppløpet så det helt grønt ut, og selv om fireåringen ble litt bedagelig mot mål, var seieren aldri i fare. Det var samtidig karrierens første seier og toppformen sitter altså i. Gunnar Austevoll kusket i seiersløpet sist, men Vidar Hop er normalt fast kusk på denne. Spor to bak startbilen er helt perfekt og det skal være tetgaranti her. Motstanden er ikke noe tøffere enn sist, snarere tvertimot og selv om vi har litt respekt for 3 Gary Volcano, er det som kjent alltid en fordel med korteste veien til mål. Vidar Hop kjører til tet, demper i mellomrunden og har en polett igjen tilslutt. Vi bankerspiller 2 Special News i V65-1 fredag.
Rangering V65-1: A: 2 B: 3-5-8 C: 11-10-6-7-9-1-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Åtte kaldblodshester i dette svake feltet og nesten ingen av dem har sin styrke nedover oppløpet. Vi tar en råsjanse og setter 7 Even Scott først. Vi har stort sett utelatt denne fra kupongforslagene hjemme på Leangen, men her er forutsetningene helt ypperlige. Meget starkjappe Even Scott kan nå teten her og med taktisk gode Gunnar Austevoll som kusk kan en sjelden seier komme her.

Nå vil nok 2 Valle Sivert ha et ord med i tetkampen, men ettersom hesten ga seg betenkelig mye fra tet på Bjerke tirsdag, er det ikke utenkelig at Trond Lindbak velger ryggløp fredag. 6 Nebbenes Helen er uten tvil beste hesten i dette løpet, men lang pause og middels prestasjoner før pausen er usikkerhetsfaktorer. 1 Alm Raisa har ikke imponert på slutten, men har igjen perfekte forutsetninger.

4 Mini Albert var sensasjonelt god fra tet fjerde sist og vant lett da. Har ikke fulgt opp i de tre påfølgende løpene, men motstanden er så skrøpelig her at det kan gå. 8 Blessokken har ikke vunnet siden sist, men gamlingen er i form nå.
Rangering V65-2: A: 7 B: 2-6-1-4-8 D: 3-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Det er ingen tvil om at 6 Running Lindy er den mest kapable hesten i V65-3, men Fossen-hoppa har falt tilbake til gamle galoppsynder nå og blitt disket i to løp på rad nå. Holder hun seg på beina, er hun god nok til å vinne fra dødens.

2 Rose News får tet dersom Gunnar Austevoll vil sitte foran. Hoppa er lynrask fra start og sprint passer utmerket. Har ikke vunnet på 32 forsøk, men det er svært spennende med Austevoll som kusk fredag. 8 Runaway C.N. tok enkelt ned en såpass brukbar hest som Ravi fra dødens sist og viste ytterligere fremgang. Fra spor åtte kan det bli dødens igjen, og motstanden er bedre her. 4 Miss Young er en typisk frontrunner, men kommer neppe forbi Rose News ned startsiden. Ole Johan Østre har varslet full pepper fra start og da kan hoppa få overta fra Rose News. Fra tet er det bra vinnersjanse.

9 Absolutely Fabolous var vårt objekt på Jarlsberg sist fredag, men da skuffet hoppa stort (baneforholdene?). 7 Tita Nibs spant til tet i Drammen sist og vant uforskammet enkelt. Her blir det ikke tet og sporet er sjanseartet. Vi tror det meste kan skje her og dekker godt.
Rangering V65-3: A: 6 B: 2-8-4-9-7 C: 1-3-5

Annonse: Grø/Lerum byr på et kanonspill i V75-3 på Forus lørdag og oddsen viser herlige 15 ganger tilbake i totoen

V65-4/V5-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Kaldblodseliten, eller rettere sagt, deler av kaldblodseliten gjester Biri denne fredagen og kun tre hester kan vinne. Hadde vi vært sikre på at 3 Amor Even sitter i tet ut av den første svingen, hadde vi bankerspilt formsterke Amor Even denne fredagen. Men 6 Moe Brage kan vinne tetkampen og da må vi nøye oss med førstevalget. Øyvind Ruttenborg er gjestekusk fredag.

Nevnte 6 Moe Brage blir nok testet i tet dersom Eirik Høitomt når dit. Treningsrapportene er bra på Moe Brage og Høitomt vil neppe slippe om han kommer seg foran. Moe Brage er som han er, helt umulig å bli klok på. 4 Åsajerven er den tredje vinnerkandidaten. Fikk alt sydd opp i seiersløpet nest sist, men får knapt godkjent for innsatsen til tredje sist.
Rangering V65-4/V5-1: A: 3 B: 6-4 C: 5 D: 1-7-2

V65-5/V5-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Eirik Høitomt velger å kjøre 4 Valley High foran 7 Zetus, men vi er ikke sikre på om Høitomt har valgt rett. Under tvil setter vi 4 Valley High først, da denne er travsikker og tøff.

Men det kan være slik at 7 Zetus overflyr Valley High og skulle Morten A. Pedersen lykkes med å komme seg foran er det skummelt. Zetus var strålende i seiersløpet på Jarlsberg sist på sterk tid. De skiller seg litt ut Kolnes-hestene, men i V5-spillet betaler vi også for 1 International Lover (skuffet igjen sist, meget god V75-vinner nest sist), 2 Annie Girl (varslet gryende storform sist) og 8 Wendy Way (med maks klaff fra et dårlig spor).
Rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 4 B: 7-1-2 C: 8-3-6-5-9

HTML EMBED

V65-6/V5-3/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Skal det endelig være dags for 2 President Ideal? Vi tror det i V65-6 som er blitt et strålende spilleløp. Fireåringen til Jan Kristian Waaler har vist litt forbedring for hver start nå og selv om ikke starthurtigheten er den beste, har vi god tro på at Vidar Hop seiersdefilerer etter dette løpet.

10 Boggy Style har vært på trippelen i sine tre starter han har gjort til nå. Bakspor trenger ikke bli feil i et slikt løp. 6 Dee Dee Snyder har tatt to strake nå, men står langt ute på vingen fredag og kan havne på vingel. 4 Blaze viste fine takter i fjor og kan duge her. 5 Working On A Dream vant lett fra tet i billig lag sist, her er motstanden klart skjerpet. Vi synes disse fem hestene skiller seg litt ut her.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 2 B: 10-6-4-5 C: 3-8-7-1-11-9-12

V5-4 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Siv Emilie Løvvold har vunnet fem av de åtte monteløpene hun har ridd i 2013 og hun får bankertillit i V5-spillet denne fredagen. 7 Paro Friggen har vært gnistrende god i monte og selv om han står litt hardt inne på på penga i dette monteløpet, ser det ut som en topp vinnersjanse og da bankerspiller vi igjen.
Rangering V5-4: A: 7 B: 3-2-5 C: 9-10-1-4-6-8

V5-5 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Vi lukker øynene og helgarderer V5-5. Når svært lite vinnervillige 8 Stuve Sol blir spillefavoritt, forteller det det meste om vanskelighetsgraden i V5-5. Alle kan vinne og med kun ni hester til start koster ikke en helgardering all verden.

Vi setter 6 Frisli Lomi først, men heller ikke denne liker å være først i mål. Men hoppa er travsikker, i brukbar form og har Eirik Høitomt som kusk.

Rangering V5-5: A: 6 B: 8-1-2-5-4 C: 9-3-7

Kommentarer til denne saken