RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hop vurderer V5-sjansene

Vidar Hop har blant annet tro på at Dalvar kan kjempe om seieren i V5-3 på Jarlsberg i kveld.

Her finner du Nettavisens DD-tips til Jarlsberg.

- Jeg må medgi at jeg ble skuffet over 3 Dalvar i V5-3 sist. Da ga han seg for enkelt, men jeg håper det kun dreide seg om en dårlig dag, for han var positiv og viste stigende form i startene forut. Dalvar møter et par skarpskodde konkurrenter, men jeg synes han har et såpass riktig løp på papiret at han er høyaktuell for en plass på V5-bongen, sier Vidar Hop.

- 5 Ross B.A. i 1. løp har jeg ikke kjørt, men vet at vallaken fungerte fint i prøveløpet. Jeg får teste ham litt i oppvarmingen for å se hvor han står, men i et glatt løp tror jeg han har kapasitet til å kjempe i toppen.

- 5 Odin Stjerna (2. løp/V5-1) var jeg fornøyd med i Drammen sist. Jeg trodde kanskje at vi skulle vinne i siste sving, men annenplass var ok. Hun er kjapp fra start. Tet fra start til mål er slett ikke utenkelig.

- 9 Linnrappen (3. løp/V5-2) satt fast med krefter spart sist og er i veldig bra form. Bakspor på sprint er ikke noen gunstig utgangsposisjon, men om det løser seg med posisjonene, synes jeg han skal ha en bra sjanse til å vinne. Også 2 Pil Elden hører tidlig hjemme på bongen. Han er nok ingen sprinter, men har til gjengjeld et flott spor.

- 10 Worship (5. løp/V5-4/DD-1) er en ærlig, bra traver som kan hente seg en fin premie, men dette løpet er bortbestilt til 2 French Design som leder hele veien, avrunder Vidar Hop.

Kilde: rikstoto.no

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere