RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hoppa som elsker å vinne

Sist oppdatert:
Minnie McGinn har vunnet åtte av tretten ganger i karrieren. Torsdag tror vi på ny seier på Øvrevoll. Sjekk våre galopptips.

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Klosterskogen: Kolle sitter på leken

Oddstips: Tyskland slår tilbake umiddelbart

Tipsene til Øvrevoll er som vanlig utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Leirvåg

I V5-2 velger vi 3 Minnie McGinn som dagens banker. Hun har vært utrolig god over en lengere periode og har vunnet fire strake. Hennes siste seier kom i Øvrevoll Mile Cup og hun er en hoppe på vei mot den absolutte eliten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-1 - Øvrevoll hestesport cup. Amatørløp. 1750 meter. Dirt-track. Handicap.
7 Flying Falk har vært god i alle årets starter. Er tydeligvis i sin livs form og kan vinne dette. 10 Send an Invitation viste god form i siste start og må med på bongen. 5 Majestic Sonf har to annenplasser så langt i år. Det kan bli bedre i dag. 6 Reaching Nirvana er også i storform og kjemper om en seier her. 8 Imperial Skylight har vondt for å vinne men er god nok dersom han legger godviljen til.
Rangering V5-1: A: 5 B: 10-5-6-8 C: 4-2-3-1-9

V5-2 - Heavy Loaded eliteløp. 1600 meter gress. Handicap.
3 Minnie McGinn har radet opp fire strake og har imponert så langt i år og vant senest Øvrevoll Mile Cup. Hun slutter ikke å overraske og vinner igjen. Toppvekt i løpet har 6 Tatoosh som er en av skandinavias beste hopper, men mest sannsynlig trenger hun løpet.
Rangering V5-2: A: 3 B: 6 C: 5-7-1-4-2-8-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-3 - Hakiki løp. 1170 meter. Gress. Handicap.
Et åpent sprintløp hvor flere kan vinne. Min favoritt er 7 Female Spring som viste god form da hun var annen hest etter 2 Home Straight 3. mai. Distansen skulle passe bra og i og med at 2 Home Straight trives bedre på dirt track, har hun en stor mulighet. 10 Livigno er en meget habil sprinter. Har ikke startet siden september i fjor men skal ikke glemmes.

9 Majestic Max var kun kort slått av gode Master Chef i Danmark i midten av april. Og sistnevnte er en god hest. 6 Alight er superrask men har litt problem med å holde helt til mål i sprint løp. 1 Filligree og 8 Rapponghi er gode sprintere som kan overraske.
Rangering V5-3: A: 7 B: 10-9-1-8-6 C: 11-2-3-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-4 - 1980 meter. Gress. Aldersvekt.
1 Cassano var strålende som toåring og innledet året med en grei seier på Jägersro. Deretter skuffet han stort i Dansk 2000 Guineas på Klampenborg. De kan ha vært banen da det var hans første start i København. Er han i form har han en meget god mulighet.

9 Messi overbeviste da han vant Forsommerløpet 17. mai. Her kan det være mer å gå på så se opp. Den mest spennende av de øvrige er kanskje 13 Cave Man som vant lett over 1100 meter tidlig i mai.
Rangering V5-4: A: 1-9 B: 13-14-5 C: 8-2-7-6-10-12 D: 4-3-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5 - Hoxton Square løp. 1600 meter. Gress. Handicap.
1 King’s Dancer imponerte da han var tredjehest i Øvrevoll Mile Cup. Den prestasjonen skal holde til en topplassering i dette selskapet. 10 Mamaloca har vist seg å være god på Øvrevoll og kan avslutte fort. 2 Merseyside Star er god når han legger godviljen til. Gjør han det i dag er han med i teten. 13 High Desire har gjort flere gode prestasjoner i år. Nå starter hun på gress og det trives hun godt på.

5 Dancing Pary møtte gode hester i siste start. Er helt sikkert forbedret. 7 Nataniel har gjort unna sesongdebuten og har en mulighet her. 8 Big Master kan en del i sine beste stunder.
Rangering V5-5: A: 1 B: 13-4-2-8-5 C: 6-3-7-12-11

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere