RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hoppkvaliken ble avlyst

Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix
Sist oppdatert:
Kraftig vind i storbakken i Liberec.

Torsdagens hoppkvalifisering til rennet i stor bakke under VM i Liberec ble preget av sterk vind og vanskelige værforhold. Flere ganger måtte juryen utesette konkurransen, og til slutt valgte de å avlyse.

Kvalifiseringen ble stoppet etter at 43 hoppere hadde vært i aksjon. Tom Hilde, Anders Bardal, og Johan Remmen Evensen skulle alle ha hoppet i kvalifiseringen, men det var bare Hilde som rakk og sette utfor før den sterke vinden tok overhånd.

21-åringen fra Asker landet på 112 meter, og fikk 97,1 poeng. Selv var han sånn brukbart fornøyd både med kvalikhoppet, og et treningshopp tidligere på dagen.

- Jeg synes jeg gjorde to greie skihopp i dag, men får ikke helt svar, og det er frustrerende. Det er litt ulike forhold her, jeg håper i hvert fall det, sa Hilde til NRK.

Hilde lå an til å kvalifisere seg før rennet ble stoppet. Nå vil i stedet kvalifiseringen bli arrangert på nytt fredag, i forkant av selve hovedrennet. VM-rennet starter 16.00.

Anders Jacobsen valgte å stå over torsdag. Han var allerede kvalifisert til fredagens VM-renn.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere