RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Horgmo knuste verdenseliten

Mount Snow (NTB): Torstein Horgmo knuste både Shaun White og resten av verdenseliten i slopestylefinalen i storstevnet i snowboard i Vermont lørdag.

Alt klaffet for trondheimskjøreren, som med sin beste omgang noensinne tok seieren. Superstjernen White tok 2.-plassen og var alene om å hindre norsk trippelseier. Det ble nemlig 3.-plass til Andreas Ygre Wiig og 4.-plass til Mikkel Bang.

- Jeg har aldri sett Torstein kjøre bedre i en konkurranse. Det var helt perfekt, sa landslagstrener Roger Hjelmstadstuen.

- At han ødela brettet og måtte skifte til et nytt bare minutter før start, gjør det bare til en enda større prestasjon. Torstein har et enormt talent og er i sitt livs form.

Horgmo vant kvalifiseringen torsdag og tok en klar ledelse i første omgang i finalen. Lista lå dermed høyt foran siste nedfart, der konkurrentene måtte satse alt på å slå trønderens høye poengsum. Verken White, de andre nordmennene eller noen andre var i stand til å greie det.

- Dette har virkelig ikke gått opp for meg ennå, sa Horgmo selv. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere