Gå til sidens hovedinnhold

Horneland leder Brann i neste kamp

Eirik Horneland leder Brann i lørdagens kamp mot Bjarg.

Kåre Ingebrigtsen fikk mandag kveld sparken som Brann-trener etter en historisk dårlig start på sesongen for Bergens-klubben.

Tirsdag har hans tidligere assistent, Eirik Horneland, takket ja til å lede Branns neste kamp, som er lørdagens cupkamp mot Bjarg. Han får med seg Andrea Loberto på laget, frem til Brann finner en erstatter for Ingebrigtsen, skriver Brann på sine egne hjemmesider.

- Horneland og Andrea kjenner spillerne godt, så vi er veldig glad for at de har takket ja til å lede laget inntil videre, sier sportslig leder Jimmi Nagel Jacobsen.

Brann ligger nest sist på Eliteserie-tabellen etter å ha spilt 14 kamper, ett poeng foran Stabæk som har tre kamper færre spilt.

Så langt har det bare blitt én seier i Eliteserien denne sesongen. Det førte til at styret kalte inn til krisemøte mandag kveld, som endte med at Ingebrigtsen fikk sparken.

- Det er en vanskelig dag for alle i Brann. Styret står bak beslutningen om å avslutte samarbeidet med Kåre. Vi skrinlegger ikke prosjektet, det er en samlet klubb som står bak. Det avhenger ikke av en person, sa styreleder Grevstad etter at Ingebrigtsens avgang ble bekreftet.