*Nettavisen* Sport.

Horrem: - Vi nøt hvert sekund

Iver Horrem og Bård Inge Pettersen ble nummer sju i sandvolleyballturneringen i Stavanger lørdag. Etterpå roste Horrem Stavanger-publikummet.

02.07.05 16:40

- Vi nøt hvert sekund. Stavangerpublikummet er helt fantastisk. Det er bare i østerrikske Klagenfürt at stemningen er like bra, sier Horrem til TV 2 Nettavisen.

Slo OL-sølvvinnerne

Den norske duoen tapte 15-21, 16-21 mot Kobel og Heuscher fra Sveits i den siste kampen lørdag ettermiddag. Tidligere lørdag vant Horrem/Pettersen mot OL-sølvvinnerne Mesa og Herera med 24-22 og 21-17. Dermed ble det sjuendeplass totalt.

- Klart vi er fornøyd med en sjuendeplass. Vi spilte en bra kamp tidligere i dag. Mot Sveits fikk vi ikke til spillet, sier Iver Horrem.

Trener i Brasil

Noe av årsaken til at Bård Inge Pettersen og Iver Horrem er blitt så gode i sanden skyldes et lengre treningsopphold i Brasil. Bård Inge Pettersen har også kjøpt seg leilighet i Brasil.

- Vi trener 6-7 måneder i året i Brasil mot topp brasilianske spillere. Det var noe av forutsetningen for at jeg valgte Bård Inge som ny makker, sier Horrem.

Duoen Horrem/Pettersen er ny av året. I fjor spilte Horrem sammen med ringreven Bjørn Maaseide.

- Bjørn savner jeg på det sterkeste, men han skal ha veldig mye skryt for vår framgang. Jeg lærte mye av Bjørn, sier Horrem.

Duoen Horrem/Pettersen reiser tirsdag videre til ny turnering i St. Petersburg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.