Gå til sidens hovedinnhold

Horrem/Eithun tok første stikk

Slo OL-klare Martin Spinnangr og Tarjei Skarlund.

Iver Horrem og Geir Eithun tok første stikk av de to norske lagene i Grand Slam-turneringen i sandvolleyball i østerrikske Klagenfurt torsdag.

Da de to lagene møttes i første kamp i gruppe M torsdag formiddag ble det 2-0-seier til Horrem og Eithun over Martin Spinnangr og Tarjei Skarlund. De to sistnevnte er allerede klare for OL-turneringen i London, mens Horrem/Eithun kom med i hovedturneringen i Klagenfurt etter kvalifisering. Resultatet var derfor svært overraskende.

Det ble 21-18 i det første settet, mens andresettet endte 21-15. Kampen var over på 40 minutter.

Skarlund og Spinnangr har ikke som mål å slåss veldig for resultatene i Klagenfurt, den siste verdensserieturneringen før OL. For de norske OL-deltakerne er det finpussen til London-turneringen som er viktigst. Derfor tok de ikke nederlaget torsdag så veldig alvorlig.

- Egentlig en grei kamp. Vi er fornøyde med at skulderen min fungerer bedre og bedre. Dette var en veldig god test for oss før OL. Dessuten får vi nye muligheter mot det ene amerikanske laget senere torsdag, sa Tarjei Skarlund etter torsdagens åpningskamp.

Begge de to OL-klare norske spillere har slitt med problemer i skuldrene. De har vært forsiktige for ikke å pådra seg skader før OL. (©NTB)

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?