RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ARKIVFOTO: Magne Hoset og Alexander Ødegaard da FCK og RBK møttes i La Manga.
ARKIVFOTO: Magne Hoset og Alexander Ødegaard da FCK og RBK møttes i La Manga. Foto: Arkiv: Gorm Kallestad / SCANPIX

Hoset ble helten

Sist oppdatert:
Magne Hoset sørget for 2-2 med sitt siste spark på ballen i Royal League-kampen mellom FC København og Rosenborg i Parken.

FC KØBENHAVN - ROSENBORG 2-2: Rosenborg hadde det danske storlaget FC København i kne i Parken torsdag kveld. Trønderne ledet 2-1 da kampen gikk inn i overtid.

Over tre minutter senere utlignet Magne Hoset til 2-2.

24-åringen fyrte løs med en hel volley fra 14 meter og kunne slippe jubelen løs da ballen suste inn i Espen Johnsens venstre hjørne. Utligningen var velfortjent.

Og skuffende - for Rosenborg.

Fornøyd med ett poeng
- Når du er ett minutt på overtid av overtiden, så tror du det skal gå greit. Men det å komme hjem herfra med ett poeng er vi i utgangspunktet fornøyd med, sier Rune Skarsfjord, assistenttrener i Rosenborg, til TV 2 Nettavisen.

Hjemmelaget skapte de fleste sjansene i den første kampen i mellomspillet i Royal League. Men det var Rosenborg som tok ledelsen - gjennom målkongen Ståle Stensaas.

Venstrebacken scoret på et langskudd to minutter før pause. FCK-keeper Balazs Raboczki burde strengt tatt reddet, men like fullt var det Stensaas' fjerde mål i Royal League.

33-åringen scoret kampens eneste mål da Djurgården ble slått 1-0 i den siste kampen i gruppespillet, og sørget med det for at Rosenborg gikk videre til mellomspill.

- Han har aldri vært så god som han er nå. Han er veldig involert i frisparksituasjoner, og kommer ofte høyt opp og på skuddhold. Både på avslutning og på innlegg er han veldig viktig for oss, konstaterer Per Joar Hansens assistenttrener.

Vakkert mål
Álvaro Santos utlignet til 1-1 ni minutter etter pause. Den 25 år gamle brasilianeren kjørte karusell med Bjørn Tore Kvarme og traff nettmaskene fra kort hold. Vendingen i forkant av målet var et lite stykke kunst.

- De har to spisser som ligger litt utenpå det nordiske nivået. Når du vender bort Bjørn Tore Kvarme i ett steg, så er du bra. Det ser ut som vi har kontroll, men så tar han en utrolig vending, sier Skarsfjord med beundring i stemmen.

Frode Johnsen ga Rosenborg ledelsen for andre gang. En corner fra venstre fant Johnsen, som overraskende uforstyrret kunne heade ballen i mål. Og det målet så lenge ut til å bli kampens siste.

Men Magne Hoset ville det annerledes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere