RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Hoset tilbake i varmen

Sist oppdatert:
Magne Hoset ble vraket til Italia-kampen, men er tilbake i Åge Hareides tropp når Norge møter Sverige onsdag.

I tillegg til Hoset (FC København) er Thorstein Helstad (Rosenborg) og Kjetil Wæhler (Vålerenga) nye navn til privatkampen mot Sverige.

Det er ventet at de nye spillerne slutter seg til troppen foran mandagens trening på Hoslebanen.

Magne Hoset var blant Åge Hareides mest betrodde menn frem til den viktige VM-kvalifiseringskampen mot Italia i går. Der ble Hoset utelatt fra troppen med henvisning til manglende defensive ferdigheter. Hareide sa også at Hoseth må bli bedre til å takle kritikk.

Magne Hoset har overhodet ikke kommentert vrakingen overfor media. Det har heller ikke lykkes TV 2 Nettavisen å få en kommentar fra Hoseth etter at det i ettermiddag ble klart at han hentes inn til Sverige-kampen.

Helstad på kant
Thorstein Helstad regner med han er hentet inn i troppen for å bekle en høyre kantrolle. Jan Gunnar Solli gjorde ingen stor kamp i den rollen mot Italia, og Åge Hareide sa etterpå at Solli i fremtiden vil bli brukt sentralt på midten.

- Jeg vet det ikke, men sannsynligvis er jeg hentet inn som et alternativ på høyrekanten, sier RBK-spissen til TV 2 Nettavisen. Helstad så Italia-kampen på tv, og var imponert over den norske innsatsen.

- Norge spilte slett ingen dårlig kamp. Med litt mer tur kunne vi ha vunnet, fastslår han.

- Hvordan er din egen form?

- Den er vel rimelig bra, den. Det gikk i hvert fall bra mot Odd i serien sist. Jeg gleder meg, det er alltid gøy å bli tatt ut på landslaget.

Thomas Myhre, Trond Andersen, Martin Andresen, André Bergdølmo, Erik Hagen, Claus Lundekvam og Tommy Svindal Larsen går alle ut av den norske troppen. Det kan bety at Kjetil Wæhler går rett inn i det norske midtforsvaret mot Sverige.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere