Gå til sidens hovedinnhold

Hoset: - Var langt nede

Magne Hoset lot nedrykket med Molde gå personlig innpå seg.

Magne Hoset var skuffet da Molde rykket ned og kunne si lite om fotballframtiden sin. Nå sier den teknisk gode spilleren at han vil spille Molde opp fra 1. divisjon.

– Jeg var langt nede, klarte ikke å tenke positivt og tok nedrykket veldig personlig. Det var en periode at jeg var veldig negativt ladet. Men nå tenker jeg helt annerledes, det er «vann under brua» igjen, sier Magne Hoset til Romsdals Budstikke.

Molde hadde torsdag sin første fotballtrening for året. Målet er opprykk til eliteserien. Ny trener er svenske Kjell Jonevret. I tillegg er den nye Akerhallen klar til bruk.

– Vi har en ny hall og en ny trener, begge deler med høy kvalitet, og to faktorer som gjør det lettere å motivere seg, forteller Hoset.

26-åringen har kontrakt med MFK ut 2010-sesongen.

– Jeg må innrømme at det er dager da jeg tenker at 1. divisjon ikke er spesielt fristende. Jeg har store ambisjoner, og føler at jeg hører hjemme i eliteserien. Men det er ikke noe vanskelig å motivere seg for en sesong i divisjonen under. Å få Molde rett opp igjen er noe jeg vil være med på, sier Hoset.

(©NTB)

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021